O matko zabrakło by miejsca na dysku w video rejestratorze po godzinie jazdy po mieście .......................ale akcja fajna w końcu kozaki będą bulić za wybryki .
~znany :> niezalogowany 19 sierpnia 2014r. o 14:43
(...), dziś przejechałem raz przez centrum i miałem okazje do rozbicia fury 3-krotnie w ciągu 10 minut. Jak tu się nie (...) i nie trąbić, bądź nie wyzywać, skoro takie ciamajdy jeżdżą po drogach?
Pazerne państwo niedługo będzie zmuszać obywateli aby donosili na siebie nawzajem. sami żłopia wina po 800 zł i kupują zegarki po 15 tys i jeszcze im mało?!
Z niedzieli: najpierw granatowe E39 na szwabskich blachach - na Wesołej koło BP - bokiem i koło 80kmh wyprzedzał dwa samochody i na czołówkę wyskoczył (brodaty wieśniak za kierownicą; tablice WES...). Jak tankowałem 20min później na BP się twój ryj i kolegi w czarnym E39 nagrał.
Potem na skrzyżowaniu z jeleniogórską - wyłączne światła - baba w Audi 80 od JG się zatrzymała. Po czym rura - gaz w podłogę i wymusza na jadącym od Policji i na mnie jadącym od Komuny Paryskiej. Brawo
~antyradar niezalogowany 19 sierpnia 2014r. o 15:29
Wysyłając materiały nie zapomnijcie dodać "uprzejmie donoszę" :P Wideo rejestratory niestety nie wskazują prędkości a często widzę na A4, jak policja przekracza dozwoloną prędkość. Policjanci też często rozmawiają przez komórkę podczas jazdy. Poza tym, kto zacznie karać zawalidrogi za utrudnianie ruchu?
My będziemy nagrywać ,donosić a oni najlepiej niech się położą. Może najpierw załatwić kurs jazdy paru mamejom w Bolesławcu żeby człowiek nie musiał się wkurzać stojąc i stojąc na skrzyżowaniu bo nie rozumie jeden z drugim co to zielone.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.