~Zielonkawobrązowy Nachyłek niezalogowany 1 lutego 2018r. o 8:19
Nie polecam. Moja żona była z wizytą u pani dentystów która zdiagnozować leczenie kanałowe zęba. Po pierwszej wizycie nie przepisała żadnego leku przeciw bulowego. Żonie po 4 dniach ból zęba tak się nasila więc udała się ponownie do biomedu w celu jak najszybszej pomocy. Niestety po spędzeniu 3 h oczekiwania na przyjęcie nie otrzymała pomocy. Co więcej otrzymała informacje z recepcji że pani doktor jest już zmęczona i nie przyjmie już kolejnych osób chodz była godz 19 gdzie powinno być otwarte do 20. Żona w tym czasie była już po 2 ketanolach, a ząb w dalszym ciągu ja bardzo bolał. Musiałem udać się z żoną na pogotowie stomatologiczne do Lubina gdzie została przyjęta natychmiastowo i udzielono jej pomocy. Reasumując na naszym przygkadzie proszę się zastanowić czy ktoś chciałyby być w taki sposób potraktowany. Z pozdrowieniami dla biomedu.
~~Ciemnopiwna Katalpa niezalogowany 1 lutego 2018r. o 9:02
dać "plebsowi" dostęp do internetu a będą tylko hejtować i hejtować. Nic, że za dramo można sporo rzeczy ogarnąć, nic, że sporo gabinetów, lekarzy jest. Nic, że na sprzęt do diagnostyki wydają tam co najmniej 5 razy tyle co szumna orkiestra w Bolesławcu nazbierała ale pomarudzić to sobie trzeba.
Albo chce się mieć wykonane usg piersi fajne, tzn zapłaci się prywanie, lekarz delikatnie pomizia, po plecach poklepie, uściśnie rekę prezesa, rachunek wystawi a na wyniku napisze "wynik moze sugeruowac, lub zaleca się dalszą diagnostykę" lub daje się przebadać i dostaje konkretny wynik.
Do tego marudzącego powyżej: "ból" a nie "bul" i w biomedzie nie mają dentysty... raczej za dużo ketonalu....
~~Kasztanowatordzawy Cedr niezalogowany 1 lutego 2018r. o 18:56
Polecam dział rehabilitacji konkretne podejście do pacjenta głównie miałem tylko styczność z Panem Wojciechem ale jeśli reszta zespołu pracuje w ten sposób co On polecam cały zespół.
только что
Новый
Konieczne było uzyskanie skierowania na badania. Na recepcji wysłali mnie do Lek. Nasser El Hassanieh nie zdążyłam cokolwiek powiedzieć, jak ten lekarz zaczął krzycząc i mówić, że codziennie przyjmuje 70 osób i że wszystkich osób wysyłają do niego z ulicy, byłam zszokowana, powiedziałam, że mogę wyjść i nic od niego nie potrzebuję. Lekarz jest okropny i niemiły z takim podejściem do ludzi, trzeba iść do pracy gdzie indziej, a nie siedzieć i udawać, że pracujesz i być niemiłym dla ludzi. Nie rozumiem, jak kierownictwo pozwala na takie traktowanie ludzi. Nie polecam tego lekarza((((( BIOMED
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.