falco napisał(a): a w której knajpie będą grały te ''gwiazdy''?Nie wiem doprawdy do czego ty człowieku pijesz i co ci się w tym nie podoba ale jest to czyste marudzenie. Najlepiej włącz polsat i oglądaj sopot ;) i nie psuj klimatu BSC ;)
wpadnę być może na ''kotleta''...mielonego :D
niech mi do niego ''popitolą'' :D
Farna już schudła? ;)
rafi napisał(a):falco napisał(a): a w której knajpie będą grały te ''gwiazdy''?Nie wiem doprawdy do czego ty człowieku pijesz??do lustra i co ci się w tym nie podoba ale jest to czysta 0,7?? marudzenie. Najlepiej włącz polsat i oglądaj sopot ;) i nie psuj klimatu BSC ;)
Farna już schudła? ;)
~pół litra napisał(a):A może frytki do tego ?? ;). Dziękuje za zmienienie tekstu i udawanie mnie ;)rafi napisał(a):falco napisał(a): a w której knajpie będą grały te ''gwiazdy''?Nie wiem doprawdy do czego ty człowieku pijesz??do lustra i co ci się w tym nie podoba ale jest to czysta 0,7?? marudzenie. Najlepiej włącz polsat i oglądaj sopot ;) i nie psuj klimatu BSC ;)
Farna już schudła? ;)
~iluminati napisał(a): żeby udawać ciebie rafi to trzeba by było lobotomie mózgu sobie zrobić bez obrazy rafi ,ja mam iq 180 ,a ty 20 ??Nawet się do twojego poziomu głupoty się nie odniosę bo to czysta głupota. I na jakiej podstawie stwierdzasz że masz iq 180 ?? :D pewnie kretyńskich wypocinach które wypisujesz pod szeregiem różnych dziwnych nazw użytkownika ;), ale nie martw się w necie nie jesteś anonimem ;). Życzę ci miłego dnia i szybkiego powrotu do zdrowia ;) :*, bo widać że mózg zaczyna ci dokuczać ;) a i jeszcze jedno, zamierzam takich hejterów co na mnie robią najazd zamierzam tępić ;)