chiken napisał(a): Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującymi naprawdę się nie ma z czego cieszyc , skoro pieniądze idą w błoto i pracując za tak marna stawki bolesławieckie - zmowa pracodawców
chiken napisał(a):chiken napisał(a): Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującymi naprawdę się nie ma z czego cieszyc , skoro pieniądze idą w błoto i pracując za tak marna stawki bolesławieckie - zmowa pracodawców
chiken napisał(a):W B-CU POTRZEBNE SA MIEJSCA PRACY A NIE CERAMICZNE IGRZYSKA I KONCERTYchiken napisał(a): Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującymi naprawdę się nie ma z czego cieszyc , skoro pieniądze idą w błoto i pracując za tak marna stawki bolesławieckie - zmowa pracodawców
~RRR napisał(a):a mi to nie potrzeba , ja nie potrzebuję - zobacz sobie ile osob w tym mieście potrzebuje naprawdę pomocy a jeśli sadzisz , że ja potrzebuję , to żeś się pomyliłchiken napisał(a):chiken napisał(a): Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującymi naprawdę się nie ma z czego cieszyc , skoro pieniądze idą w błoto i pracując za tak marna stawki bolesławieckie - zmowa pracodawców
Zabrac gwiazdom i dać tobie bo ci sie należy.Napisz może jaki to specjalista z ciebie.