Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

na temat swięta ceramiki

8546
#chiken nieaktywny
21 sierpnia 2014r. o 11:48
Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującym
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 sierpnia 2014r. o 11:54
Ja lubię Święto Ceramiki ze względu na ceramikę, pajdę ze smalcem, inne, a nie na koncerty, gwiazdy, inne gwiazdeczki... :>
8546
#chiken nieaktywny
21 sierpnia 2014r. o 11:55
chiken napisał(a): Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującym
i naprawdę się nie ma z czego cieszyc , skoro pieniądze idą w błoto i pracując za tak marna stawki bolesławieckie - zmowa pracodawców
~RRR niezalogowany
21 sierpnia 2014r. o 12:13
chiken napisał(a):
chiken napisał(a): Jestem za tym , aby to całkowicie zlikwidować , to święto z powodu tego , że za koncerty gwiazd ktoś musi zapłacić , - placi oczywiście miasto i to z naszych podatków , z których co roku się rozliczamy i które idą w jakimś procencie do budżetu miasta , dlatego jestem za tym , aby to święto zlikwidiwać , - nie płacić gwiazdom za koncerty a pieniądze przekazać ludziom najbardziej potrzebującym
i naprawdę się nie ma z czego cieszyc , skoro pieniądze idą w błoto i pracując za tak marna stawki bolesławieckie - zmowa pracodawców

Zabrac gwiazdom i dać tobie bo ci sie należy.Napisz może jaki to specjalista z ciebie.
~ niezalogowany
21 sierpnia 2014r. o 12:14
chiken napisał(a):
W B-CU POTRZEBNE SA MIEJSCA PRACY A NIE CERAMICZNE IGRZYSKA I KONCERTY
8546
#chiken nieaktywny
21 sierpnia 2014r. o 12:27
~RRR napisał(a):
chiken napisał(a):

Zabrac gwiazdom i dać tobie bo ci sie należy.Napisz może jaki to specjalista z ciebie.
a mi to nie potrzeba , ja nie potrzebuję - zobacz sobie ile osob w tym mieście potrzebuje naprawdę pomocy a jeśli sadzisz , że ja potrzebuję , to żeś się pomylił
~majętny Stef niezalogowany
21 sierpnia 2014r. o 12:32
Ilość potrzebujących zwiększa się proporcjonalnie do ilości kasy w MOPSie.
Dasz milion dolarów na zasiłki to będzie za mało.
Dasz 10 milionów dolarów to potrzebujących przybędzie, a jak do kasy wpływają środki to trzeba je rozdać, bo po to wpłynęły.
Kasa wtedy w całości znika i w dalszym ciągu jest jej za mało.
Później okaże się że MOPS to lepsze rozwiązanie niż stanie w PUPie :D

To już lepiej organizować koncerty raz na rok.

~ niezalogowany
21 sierpnia 2014r. o 12:48
chiken na prezydenta,ach to nie ten temat. :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.