Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski wyzywa Romana, Kwaśniewskiego i Krzemińskiego
~ghg niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 22:24
Żenada. Niech zrobi jeszcze fikołka intensywnego. Byle co, byle o mnie pletli...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ghg niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 22:24
Żenada. Niech zrobi jeszcze fikołka intensywnego. Byle co, byle o mnie pletli...
~zacofany moher niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 22:30
~Artur napisał(a): Inicjatywa zapoczątkowana w Stanach Zjednoczonych pomocy chorym jak najbardziej warta polecenia.

"Inicjatywa" znana w Polsce od setek lat. Nazywa się to śmigus-dyngus. Przed "inicjatywą" idzie się do kościoła i przy okazji święcenia pokarmu lub po mszy zostawia dary biednym i potrzebującym.
Można nawet zrobić potem sobie zdjęcie i umieścić w internecie (tylko po co?).
Różnica jest taka, że "wyzywa" się młode panny, a nie dostojników. No cóż, takie czasy.
~damian niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 22:50
I dlatego Polska jest taka smutna dzieki malkontentom i nudziarzom. Mierzycie ludzi swoja miara i nigdy wam w zyciu dobrze nie bedzie. Malkowski nie potrzebuje lansu, to fajny i przyjazny gosc. Zrobil cos sympatycznego a tu zaraz na niego. Jestescie zwyklymi tchorzami, bo w oczy nie wypada powiedziec. Dla mnie to cos pozytywnego i jak znam tego pana to w ogole sie zlosliwymi anonimami nie przejmuje. Dla mnie bomba panie Maćku :)
~Kaliszczak niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 22:56
Damianku dla ochłody gorącej główki i Ty polej ją sobie zimną wodą.
10114
#alter nieaktywny
22 sierpnia 2014r. o 23:20
~ghg napisał(a): Żenada. Niech zrobi jeszcze fikołka intensywnego. Byle co, byle o mnie pletli...

Jak widzę, ktoś bardzo lubi słowo "żenada" :)

Polityk też ma prawo do luzu i zabawy, więc mi się ta zabawa podoba i jestem ciekawy reakcji wyzwanych do tej zabawy :)

Dopisane 22.08.2014r. o godz. 23:18:

Dodam, że oczekuję pewnie, jak wielu bolesławian deklaracji o starcie w wyborach samorządowych :) oraz o programie jakim będzie się Pan Małkowski kierował :)

Dopisane 22.08.2014r. o godz. 23:20:

... I tutaj oczywiście widzę rolę bolec.info! Bardzo mnie interesują plany, oraz spojrzenie Małkowskiego na problemy naszego miasta :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Doświadczona niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 10:19
Jak przypomnę sobie skazanego za to, że rozdawał chleb ubogim w Legnicy i przez to firma jego splajtowała, bo dosięgła człowieka "sprawiedliwość" w postaci wysokich kar za "dobre serce", nie widzę powodzenia tej akcji Panie Macieju. Wiem, że zaraz miałabym Prokuraturę, Sądy i Skarbowkę, gdybym chociaż 1 zł ubogiemu przeznaczyła. W kazdym innym mieście pewnie byłoby to możliwe - Bolesławiec zdecydowanie nie polecam.
~ niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 10:22
kc napisał(a):
~Artur napisał(a): Trochę "chybiony" tytuł artykułu, Pan Maciej nikogo nie wyzwał a zaprosił do jakże cennej akcji. Panie Redaktorze może mała poprawka wskazana no i czekamy na Pana reakcję, kubeł zimnej wody przed gorącą kampanią wyborczą do samorządów wskazana.

Tytuł to celowy zabieg "dziennikarski" po to, żeby zwiększyć "klikalność" tekstu. Tak się teraz we współczesnych mediach walczy o czytelnika : ).

Jak ktos komus rzuca wyzwanie to znaczy ze go "wyzywa". proste
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza