Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy z tej samej gliny
~Karol niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 20:36
Profesjonalizm najwyższych lotów, szczególnie filmiki D i DE. Najpierw przez ponad 3.5 minuty oglądam modlącego się gościa i plecy drugiego, który śpiewa, potem przez pół minuty ludzi ( wystarczyło dać jedną fotkę, mógłbym sobie ją oglądnąć przez te pół minuty )
Czy ktoś Was uczył dziennikarstwa?
Zepsuliście mi fajne święto. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 20:39
Mnie się te filmiki podobają, to nie modlitwa tylko hymn gliniady.Byłem Słyszłem
~Bolecnauta niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 21:03
Chamstwo polityków nie ma miary.
~ niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 21:15
Nie od dzisiaj ,
~ niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 21:27
Aż mi się wierzyć nie chce,że "kruszynka"sie nie załapała na ślub!
A co do pozostałych (Zieliński,POkładek) to pełne słowa uznania dla P. B. Nowaka ! Nareszcie ktoś odgonił od stołu :D
~Karol niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 21:39
~Bolecnauta napisał(a): Mnie się te filmiki podobają, to nie modlitwa tylko hymn gliniady.Byłem Słyszłem

Mówię o sposobie przekazu. Czy na festiwalu piosenki kamera pokazuje plecy wykonawców, a operator stoi za kulisami.
Żenada.
~ niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 21:47
~Karol napisał(a): Zepsuliście mi fajne święto. Pozdrawiam.

Filimiki zepsuły święto!!:D
Spadaj na drzewo prostować banany! :P
9176
kc
23 sierpnia 2014r. o 22:10
Panie Kazimierzu, dziękuję, dawno, żaden pana filmik mnie tak nie rozbawił, jak ten z panem Przybylskim : )))).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.