Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzemiński odpowiada na Ice Bucket Challenge!
~kajtek niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 12:57
(...)

Zmoderowano 25.08.2014 godz.16:41 - powód: spam (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kajtek niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 13:08
emem napisał(a): ... Po co znow zasmiecasz BolecForum tego typu wywodami?

Ponieważ mam nadzieję, że wreszcie udowodnisz, iż Twoje problemy z ogonkami nie wynikają z naturalnej niechęci do języka polskiego.
Wszak jesteś, jak to określił vinyl " ... " tego serwisu, a Katarzyna Bodzioch-Marczewska, tylko figurantką ;)
1
emem
25 sierpnia 2014r. o 13:34
Ja nie mam zadnych problemow z ogonkami.
Nie uzywam ich w wypowiedziach na forum, bo jest mi tak wygodniej i tyle. Byla juz o tym dyskusja i nie ma sensu do tego wracac.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~karola niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 14:34
Brawo, mi się akcja jak najbardziej podoba, trzeba ożywić trochę to miasto i ludzi. Kto nie chce się oblewać ma do tego prawo, ale komentarze typu, że jest to żenujące, robione dla lansu to lekka przesada. Nie można dla fanu wylać na siebie wiadra zimnej wody i przy okazji wspomóc potrzebujących, ale "pomyje" słowne na necie można wylewać na wszystkich i to jest w porządku. Na prawdę brak słów. Wielu sławnych ludzi podejmuje to wyzwanie i dobrze się przy tym bawi i nikt tego nie komentuje, a w Bolesławcu od razu atak, doszukiwanie się intryg. Aż włos się jeży na głowie. Brawo chłopaki za dystans do siebie, trzymajcie tak dalej. Dobrze, że są w tym mieście jeszcze tacy pozytywni ludzie jak WY:)
~Damian niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 14:46
Dokładnie Karola :) Czy zawsze musimy być tak poważni? a niech sobie przyświeca polewającym się cel jaki chcą. Jest jakiś oddech, uśmiech, coś pozytywnego. Generalnie ataki anonimowe to zazdrość ludzi, którzy sami nic nie robią tylko klepią?
Czekam na kolejne splesze :)
~RadaWasza niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 15:43
(...)

Kajtek ma rację!

5) dziennikarzem jest osoba zajmująca się redagowaniem, tworzeniem lub przygotowywaniem materiałów prasowych, pozostająca w stosunku pracy z redakcją albo zajmująca się taką działalnością na rzecz i z upoważnienia redakcji,

6) redaktorem jest dziennikarz decydujący lub współdecydujący o publikacji materiałów prasowych

Zmoderowano 25.08.2014 godz.16:43 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
1
emem
25 sierpnia 2014r. o 16:41
RadaWasza, a jesli ktos robi to co jest w 5) i 6)?

To jest i redaktorem i dziennikarzem. Jedno drugiego nie wyklucza.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~JAga niezalogowany
25 sierpnia 2014r. o 17:04
Ja mam wrażenie jakby wieksza część tu piszących nie miala pojecia po co to. Stad pisza takie glupoty.Ice Bucket Chellenge to akcja w której nominowany musi polac się lodowatą wodą i wpałcić na organizację walczącą ze stwardniniem rozsianym. Robia to najwieksze gwiazdy Hoolywood od Toma Hanksa po politykow jak Barack Obama. Szczytny cel, dzieki temu wplynely pokazne sumy na szukanie lekarstwa przeciw tej strasznej chorobie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.