~pewne napisał(a): Mówisz o rozsądnych radnych a ja ci mówię że starzy klakierzy zostaną ponownie wybrani na radnych bo naród nasz jest ciemny .
~xxx napisał(a): Wykroty to fajna duża wioska i zasługuje na dobrych współpracujących ze sobą radnych. Jeszcze fajniej by było gdyby nareszcie z naszej wioski został wybrany radny do powiatu i również współpracował z radnymi gminnymi (miejskimi). Niestety obawiam się, że znowu w zbliżających się wyborach będziemy mieli cały sztab kandydatów... głosy się rozłożą i zyska jakaś mniejsza ale lepiej zgrana wioska. [/
Ja stawiam z Wykrot i Zagajnika na Panią Wójtowicz (jeżeli bedzie startować) i pana Czurejno ale to tylko hipoteza bo oboje są z tego samego okręgu - szkoda Pozostaje jeszcze pan Filistyński.
~Wykroty napisał(a): Czurejno powinien startować z innego obwodu od pani Wójtowicz wtedy jest szansa że wejdą we dwoje do rady i wezmą się za nieudolnego Relicha.
~też Wykroty napisał(a):~Wykroty napisał(a): Czurejno powinien startować z innego obwodu od pani Wójtowicz wtedy jest szansa że wejdą we dwoje do rady i wezmą się za nieudolnego Relicha.
Coś się dzieje bo pan Filistyński szuka z tego co słyszałam poparcia w Zagajniku po tym jak wystąpił przeciwko swoim wyborcom z Parkowej. Ciekawe czy jak przejdzie znowu będzie chĺop prosił Pana burmistrza o podwyżkę diet? Bo szef komisji rewizyjnej zdaje się na wolę pierwszego