~~DM napisał(a): To są zdjęcia z osiedla po jednej stronie drogi koło sklepu a na drugim osiedlu jest tak samo albo i gorzej . Co ze śmieciami wzdłuż drogi do sklepu . ? Totalna klęska tylko czekać szczurów. Wszędzie walające się śmieci , ubrania powyciągane z kontenerów i porozrzucane . Panowie przyjeżdżający po śmieci nie zamiatają tego co im się wysypie lub leży koło kontenerów . Roznosi to wiatr . Pisałam o tym już w komentarzu do " Duże zainteresowanie mieszkaniami w Szczytnicy ".Co z właścicielami psów czy ich nie obowiązuje ustawa o sprzątaniu po swoich pupilach .?? TU SĄ MAŁE DZIECI ! które w te g.....a wdeptują . Pisałam już to kiedyś i powtórzę Szczytnica to jedno wielkie wysypisko śmieci !
Ziel napisał(a): Ja też zrobię hałas, że pod moim domem leżą moje śmieci których nie chce mi się posprzątać. I co mają przyjechać i posprzątać mi podwórko ? to jakaś paranoja ! niech ruszą dupska i posprzątają a nie zamieszanie robią jaki to Wójt niedobry !
Ziel napisał(a):
Tak, ale płacisz gminie za odbiór odpadów z kubłów a nie z całego podwórka :)Zmoderowano 10.09.2014 godz.13:13 - powód: zbędne cytowanie (moderator)