Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Mobilna fryzjerka

~rybeńka niezalogowany
20 września 2014r. o 23:26
Podziel sie info o tej pani by do pani nie isc ja korzystam z usług mobilnych pani Eli ona pracowała w salonie w intermarche i polecam rewelacja i pełna profeska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2041
#zula999 nieaktywny
21 września 2014r. o 9:05
pestka napisał(a): Wlasnie nie udowodnie ,ze wogole byla u mnie w domu,ale to jest poprostu z jej strony calkowity brak profesjonalizmu,pogodzilam sie juz ze strata pieniedzy.Gorzej kiedy popatrze w lustro,a nawet nie moge ku przestrodze innych napisac jej imienia bo pewnie to jeszcze ona by mnie pozwala o oszczerstwa.Dzieki za rady spróbuje jeszcze powalczyc.Jedno teraz wiem ,zawszw bede prosic o rachunek czy paragon !!

Ja byłam niedawno u fryzjera i pilnował ,żebym dostałam paragon choc ja powiedziałam,że do niczego on nie jest mi potrzebny.

Dopisane 21.09.2014r. o godz. 09:05:

~rybeńka napisał(a): Podziel sie info o tej pani by do pani nie isc ja korzystam z usług mobilnych pani Eli ona pracowała w salonie w intermarche i polecam rewelacja i pełna profeska.

a paragon ,czyli dowód na wykonaną usługę dostałaś?
~nnnn niezalogowany
21 września 2014r. o 11:02
pestka napisał(a): Wlasnie nie udowodnie ,ze wogole byla u mnie w domu,ale to jest poprostu z jej strony calkowity brak profesjonalizmu,pogodzilam sie juz ze strata pieniedzy.Gorzej kiedy popatrze w lustro,a nawet nie moge ku przestrodze innych napisac jej imienia bo pewnie to jeszcze ona by mnie pozwala o oszczerstwa.Dzieki za rady spróbuje jeszcze powalczyc.Jedno teraz wiem ,zawszw bede prosic o rachunek czy paragon !!
możesz smiało napisać jej imie oraz nazwe jaką ma na aucie czy nr tel jakim sie reklamuje!!!
2041
#zula999 nieaktywny
21 września 2014r. o 12:02
A po co podawać?Niewiele jest chyba mobilnych fryzjerek w Bolesławcu i okolicy i zainteresowani wiedza o kogo chodzi
7303
#pestka nieaktywny
21 września 2014r. o 12:11
~rybeńka napisał(a): Podziel sie info o tej pani by do pani nie isc ja korzystam z usług mobilnych pani Eli ona pracowała w salonie w intermarche i polecam rewelacja i pełna profeska.
a ja z uslug tej wlasnie Pani niestety juz nie skorzystam
;(
~Ktoś niezalogowany
21 września 2014r. o 12:20
Ludzka zwykła zazdrość Ja zawsze dostaje rachunek jestem zadowolona z usługi Pani Eli.
2041
#zula999 nieaktywny
21 września 2014r. o 12:24
A ja nigdy nie dostałam rachnunku ani paragonu.I nie skorzystam też juz nigdy z usług tej Pani,gdyż paznokcie-tipsy ,które mi robiła odpadły mi po dwóch dniach.Ale tak to jest jak robić się wszystko na raz a nie jedną rzecz porządnie.
~nikola niezalogowany
21 września 2014r. o 12:34
temat paragonu.
Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się dostać paragonu u fryzjera, a trochę ich przeszłam (asnyka, sierpnia 80, dolne młyny, mickiewicza, intermarche, fabryczna, chrobrego, tesco, piaskowa...wiele tego było). Raz bylam bardziej zadowolona, raz mniej, ale paragonu nigdy nie było.
Od niedawna korzystam z usług mobilnego salonu. Kobieta przyjechała, zrobiła co chciałam i wystawiła paragon. W szoku byłam. Co jak co, ale paragon wystawia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza