~klient napisał(a): Dziadostwo w tym Aniołku ! otwarty do 23 !
Ja się pytam gdzie mogę zjeść po 22 w sobote wieczór
(pytanie retoryczne) ,
skoro o 22:20 kelener przywital nas w progu i poinformował ze tylko do 23 otwarte i jedzenia nie podają już !
To tak sie o klienta dba. Dla Magdy G. klient jest święty a w Aniołku święta jest godzina zamknięcia. Kulturalnie z żoną na trzeżwo chciałem zjeść coś i napić na ciepło a jakiś szczurek w czerwonym fartuszku mnie wyprosil.......no w taki sposób to Wy nie zyskacie mojej sympatii !
~brico111 napisał(a): Nie pasożyty krążyły,widziałeś ćwoku ile tam było dzieci i młodzieży dorosłych wcale oprócz zaproszonych niby gości Dzieci czekały na autografy pani Magdy bo im obiecała,ale nie raczyła wyjść do nich. Dorośli mieli ją w głębokim poważaniu.Przecież ten program to kaszana większoś knajp wraca do dawnego stylu lub pada.Cała nadzieja w Młodzieży. Bolesławiec to miasto Emerytów.A może miasto pijaków i cpónów?
~emerytka napisał(a):Cała nadzieja w Młodzieży mówisz?a gdzie ta Młodzież? no oczywiście są zawsze wyjątki :) pozdrawiam serdecznie !!~brico111 napisał(a): Nie pasożyty krążyły,widziałeś ćwoku ile tam było dzieci i młodzieży dorosłych wcale oprócz zaproszonych niby gości Dzieci czekały na autografy pani Magdy bo im obiecała,ale nie raczyła wyjść do nich. Dorośli mieli ją w głębokim poważaniu.Przecież ten program to kaszana większoś knajp wraca do dawnego stylu lub pada.Cała nadzieja w Młodzieży. Bolesławiec to miasto Emerytów.A może miasto pijaków i cpónów?
~ napisał(a): Kiedy będzie emisja programu ?