Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Chcę kupić bramę segmentową do garażu

~ niezalogowany
1 października 2014r. o 18:19
~ja napisał(a): Bramy segmentowe w dobrej cenie można kupić na Garncarskiej, tam jest biuro z oknami na piętrze, nad salonem z meblami na wymiar.

Tak. Na każdą kieszeń Wiśniowski za ponad 4670 PLN !!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bramex niezalogowany
1 października 2014r. o 21:04
Zapraszam do Bramexu tel. 603503107. Pomiar i wycena nic nie kosztuje.
~ niezalogowany
2 października 2014r. o 8:47
jakaś słaba konkurencja w tym Bolesławcu
~joanna niezalogowany
2 października 2014r. o 8:57
Ja też kupowałam 2 miesiące temu i powiem szczerze że w Bolesławcu wszyscy maja drogo, najlepiej pojechać sobie do Lubina tam jest obi i castorama . Ja pojechałam kupiłam bodajże w castoramie za 1800 zł brutto firmy Hormann, piękną dobrana pod kolor okien. Fakt, że montował mój mąz sam , ale myśle , że taki montaz to ok 500 zł i zawsze sie ktoś chętny trafi, to wcale nie jest trudne.
~Ania niezalogowany
2 października 2014r. o 9:02
A pasowała do domu czy musieliście dom prostować ?
~narzeczona śmierci niezalogowany
2 października 2014r. o 9:28
~Ania napisał(a): A pasowała do domu czy musieliście dom prostować ?
postawiliśmy ją przed wejściem do lasu
~pytanie niezalogowany
2 października 2014r. o 9:37
~ bob budowniczy napisał(a): Tak jak w temacie, potrzebuję kupić bramę garażową - segmentową, z napędem. Gdzie w Bolesławcu lub okolicy coś takiego za mądre pieniądze kupię?, kogo polecacie? Za wszystkie info - dziękuję

jaki wymiar otworu?? szerokosc i wysokosc?? jaki kolor bramy??
~ niezalogowany
2 października 2014r. o 9:41
~pytanie napisał(a):
~ bob budowniczy napisał(a): Tak jak w temacie, potrzebuję kupić bramę garażową - segmentową, z napędem. Gdzie w Bolesławcu lub okolicy coś takiego za mądre pieniądze kupię?, kogo polecacie? Za wszystkie info - dziękuję

jaki wymiar otworu?? szerokosc i wysokosc?? jaki kolor bramy??

3m szer x 2,5m wys kolor srebrny lub antrazyt + napęd i montaż
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza