Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowy SP ZOZ w Nowogrodźcu
~taa niezalogowany
2 października 2014r. o 18:06
będzie jazda, zgrzyty i przerzutki z zozem w bolesławcu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~cała prawda niezalogowany
2 października 2014r. o 22:18
ciekawy jestem czy nadal będzie komunistyczne małe okienko zamykane i otwierane po dłuższym oczekiwaniu pacjenta :D :D :D problem z dodzwonieniem się między 8 a 10 godziną rano :D :D :D a po dodzwonieniu się pada odpowiedz że już jest za dużo ludzi i nie przyjmie lekarz :D :D :D ludziska zapamiętajcie lekarz musi przyjąć czy swój czy jakikolwiek do puki jest czynny ośrodek zdrowia !! !! !! nie wiem po co czekacie przed czasem rano aby się zarejestrować :| :| :|
~idą wybory niezalogowany
2 października 2014r. o 22:33
Przez 8 lat nie było robione prawie nic a miesiąc przed wyborami dziesiątki inwestycji,panie Relich może wybory powinny być co rok wtedy gmina była by jakw bajce.
~x niezalogowany
3 października 2014r. o 7:16
Relich jest bardzo złym człowiekiem . Nigdy nie dokucza osobiście tylko kimś się posługuje.
~ niezalogowany
3 października 2014r. o 8:20
~x napisał(a): Relich jest bardzo złym człowiekiem . Nigdy nie dokucza osobiście tylko kimś się posługuje. [/c
Co ten wpis ma wspólnego z artykułem, dajcie już spokój z tym Relichem, nie jest moim ulubieńcem, nie jestem jego czopkiem, ale do cholery co by nie chcieli zrobić to jest źle, za późno albo pod wyborców. Sam remontowałem i remontuję nadal coś, co nie było remontowane nigdy! Wiem, że wszystkiego nie da się zrobić na raz jak pustka w kieszeni. Człowiek się stara, może i za mało, ale efekty są zauważalne (i nie piszę tu o garnku ), a Wy po Nim jedziecie. Panie Relich ja panu dziękuję za to wszystko, niestety nie będę na pana głosował, myślę, że p. Kata będzie lepszym gospodarzem, bywam nieraz w urzędzie, ludzie tam pracujący są jacyś zastraszeni, a pracownik taki nie pracuje na 100%
~ja niezalogowany
3 października 2014r. o 8:59
a ja sie zastanawiam który to budynek na tej wizualizacji? czy to ten przy drodze ?
~klucz-nick niezalogowany
3 października 2014r. o 9:04
~ja napisał(a): a ja sie zastanawiam który to budynek na tej wizualizacji? czy to ten przy drodze ?
nie,jadąc od strony Lubania pierwszy budynek za torami po lewej stronie.
~wyborca z Kierżna niezalogowany
3 października 2014r. o 9:05
Pan Relich to faktycznie zły człowiek ,w Kierżnej chłopcy postanowili reaktywować drużynę piłkarską i udali się do burmistrza o przyznanie należącej się dotacji jaką otrzymują wszystkie kluby w gminie ,zostali jednak zbyci i okłamani przez pana Relicha że pieniędzy nie ma i nie przystąpili do rozgrywek ,panie burmistrzu pieniądze były i są ponieważ Zebrzydowa wycofała drużynę Juniorów z rozgrywek i dotacja powinna być cofnięta a następnie przekazana nam .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.