~tylda napisał(a): I ja pamiętam kwotę jaką przyszło mi płacić za przedszkole... Stawka wyższa niż w Warszawie... i pamiętam kto poparł wtedy prezydenta i głosował za tym... pamiętam!!
Trzeba wybrać młodych, z głową i chęcią, którzy coś zrobią, a nie będą głosować, bo tak trzeba...
Przypatrzcie się Pawłowi i Piotrkowi - te kandydatury wniosą świeży powiew i lepsze spojrzenie na sprawy nas otaczające...
~bobo napisał(a): niema to jak na parapecie papiery wypełniać hahaha fotka nie zła
~jaa napisał(a): a ja mam takie pytanie do kandydatow na radnych czy tak by sie pchali i mydlili oczy ludziom co to oni nie zrobia dla boleslawca jak by musieli to robic za free i bez zadnych przywileji ciekawe ilu by bylo kandydatow??????????
~ napisał(a):~jaa napisał(a): a ja mam takie pytanie do kandydatow na radnych czy tak by sie pchali i mydlili oczy ludziom co to oni nie zrobia dla boleslawca jak by musieli to robic za free i bez zadnych przywileji ciekawe ilu by bylo kandydatow??????????
Za komuny radni działali społecznie , nikt nie pobierał żadnych pieniędzy :>
~bobo napisał(a): niema to jak na parapecie papiery wypełniać hahaha fotka nie zła
~ napisał(a):
Najlepszy sposób to spytać się każdego o to czy gdy zostanie wybrany zrzeknie się dochodów finansowy związanych z zasiadaniem w radzie.
Jeżeli taki się znajdzie to ma mój głos bez względu na to czy jest: czerwony; czarny; hetero czy homo.