Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~as niezalogowany
4 listopada 2014r. o 10:49
Odnośnie URLOPU to niestety PRAWO ZŁAMAŁ i dalej będzie to robił , jeżeli nie dostanie od NAS CZERWONEJ Kartki!Teraz stara się być miły ale po wyborach szybko ZBUFONIEJE!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~edrju niezalogowany
4 listopada 2014r. o 11:50
~as napisał(a): Odnośnie URLOPU to niestety PRAWO ZŁAMAŁ i dalej będzie to robił , jeżeli nie dostanie od NAS CZERWONEJ Kartki!Teraz stara się być miły ale po wyborach szybko ZBUFONIEJE!!!
tu masz calkowita racje !! !! !! !! !! warto by bylo zeby ktos sie przyjrzal tym dzialania na szkode GMINY GROMADKA.moze nawet prokurator ,bo to nie sa male kwoty
~wkurzony niezalogowany
4 listopada 2014r. o 14:20
niby tylko 3 pensje po 12 tyś ale coś można byłoby dla gminy za te pieniądze dołożyć i zrobić ... najgorsze że z 1 kadencji chłop nie wyciągnął wniosków... niestety to nie jest w porządku gdy gmina jest biedna i ma ciągłe potrzeby...
~przeciwny pomówieniom niezalogowany
4 listopada 2014r. o 14:28
~ulka napisał(a):
~ja napisał(a): mam już dość PO, PISu, SLD, PSL... mój głos idzie na kandydatów niezrzeszonych i niepowiązanych. i na pewno nie zagłosuje na obecnego.

Piotr Andruchowski - Platforma Obywatelska

Elżbieta Rozpędowska - PIS (ma na plakatach)

reszta chyba bezpartyjna.
Ja także wybiorę kogoś spoza partyjnego układu . Koniec pis i po!

TO JEST POMÓWIENIE

PIOTR ANDRUCHOWSKI JEST BEZPARTYJNY !! !!

SPRAWDZAJCIE DANE I CELOWO NIE WPROWADZAJCIE ZAMIESZANIA BY ZRAZIĆ OSOBY PRZECIWNE PARIOM POLITYCZNYM

PIOTR ANDRUCHOWSKI NIE ODPOWIADA ZA DECYZJE OSOBISTE OSOB KTÓRE ZNA, ZYJEMY W 21 WIEKU I KAZDY CZŁOWIEK MA PRAWO WYBORU !! !!
~:C niezalogowany
4 listopada 2014r. o 14:42
~Diana napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Weszłam na te forum i bardzo żałuję, bo to co tutaj się dzieje to woła o pomstę do nieba. Boże widzisz a nie grzmisz. Macie swoich kandydatów ,to na nich głosujcie, ale nie smarujcie innych. Dano nam możliwość wyboru i z niego skorzystajmy. Czy będzie to dobry wybór, czy nie to się okaże. Ale znając życie i tak będziecie niezadowoleni, a zwłaszcza ci co tu cały czas siedzą i marnują swój czas na głupoty.

to się dzieję, że ludzie mają prawo znać prawdę. nie ma debat wyborczych, bo wójt wie, że jego kandydaci, są ledwo co znani u siebie na wiosce i chcę, żeby tak zostało. więc ludzie muszą na tego typu forach komentować kandydatów. powiedz mi, że ludzie z tej gminy są inteligentni, przecież Oni nie widzą nawet, że Wójt przez 3 lata zachowuje się jak bufon, żeby w ostatni rok, pozadłużać gminę, robiąc wszystko na raz, bo to co świeżę się najlepiej pamięta. to samo jest z tym, że przez 3 lata na dzień dobry nie odpowie, a teraz, to podchodzi do mnie, rękę podaję( chociaż, że się dobrze nie znamy) i nawija makaron na uszy. Skoro panu Wójtowi tak dobrze wychodzi prowadzenie festynów i licytacji na nich, to niech startuję z p. Andruchowskim, który chce zrobić kurs Nordic Walking, na dyrektora GOKiS. Jakoś nie przekonują mnie Ci kandydaci, ale nie można w kółko robić tego samego i liczyć na inny rezultat, więc jak to się mówi: "panu już dziękujemy".
~popierający Andruchowskiego niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:26
~:C napisał(a):
~Diana napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Weszłam na te forum i bardzo żałuję, bo to co tutaj się dzieje to woła o pomstę do nieba. Boże widzisz a nie grzmisz. Macie swoich kandydatów ,to na nich głosujcie, ale nie smarujcie innych. Dano nam możliwość wyboru i z niego skorzystajmy. Czy będzie to dobry wybór, czy nie to się okaże. Ale znając życie i tak będziecie niezadowoleni, a zwłaszcza ci co tu cały czas siedzą i marnują swój czas na głupoty.

to się dzieję, że ludzie mają prawo znać prawdę. nie ma debat wyborczych, bo wójt wie, że jego kandydaci, są ledwo co znani u siebie na wiosce i chcę, żeby tak zostało. więc ludzie muszą na tego typu forach komentować kandydatów. powiedz mi, że ludzie z tej gminy są inteligentni, przecież Oni nie widzą nawet, że Wójt przez 3 lata zachowuje się jak bufon, żeby w ostatni rok, pozadłużać gminę, robiąc wszystko na raz, bo to co świeżę się najlepiej pamięta. to samo jest z tym, że przez 3 lata na dzień dobry nie odpowie, a teraz, to podchodzi do mnie, rękę podaję( chociaż, że się dobrze nie znamy) i nawija makaron na uszy. Skoro panu Wójtowi tak dobrze wychodzi prowadzenie festynów i licytacji na nich, to niech startuję z p. Andruchowskim, który chce zrobić kurs Nordic Walking, na dyrektora GOKiS. Jakoś nie przekonują mnie Ci kandydaci, ale nie można w kółko robić tego samego i liczyć na inny rezultat, więc jak to się mówi: "panu już dziękujemy".

Cały czas ludzie mylą część programu wyborczego Piotra Andruchowskiego w zakresie co będzie realizował... to jest bardzo uproszczone, co Pani pisze. W programie jest wyraźnie napisane, że" jako wójt będę się starał, aby organizować". czyli aby np. GOKiS organizował.... po prostu ktoś tutaj na forum źle zrozumiał i przeinaczył znaczenie słów, proszę sobie dokładnie sprawdzić program Pana Andruchowskiego. W treści programu jest to zupełnie jasne. Pozdrawiamy :)
~obserwator z Osłej niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:30
~:C napisał(a):

nie ma debat, a czy to normalne że w Osłej np. jest teraz remont swietlicy.... ? wójt ponoc już zrobił spotkania wiejskie z mieszkańcami... "nagroda "w dziedzinie fair play powinna być przyznana
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 17:09
Pawliszczy działa od dawna na rzecz gminy gromadka jeszcze jak nie był Wójtem to już działał społecznie na rzecz dobra naszej gminy był też kilkakrotnie sponsorem na różnych imprezach . Teraz jako Wójt dokonał wielu poważnych i sensownych inwestycji dla Gminy . Ludzie szkoda tracić cztery lata niech działa dalej nikt nie jest idealny ale robi dobra robotę dla Gminy i niech realizuje to dalej zrobił najwięcej ze wszystkich wladnych w naszej Gminie . Gmina się rozwija idzie do przodu wreszcie zaczynamy doganiac sąsiadów a nawet przeganiac np w widociagach i kanalizacji . Nasza gmina od 8lat idzie do przodu szkoda czterech lat za nim ktoś w tym wszystkim się obezna . Głosujmy na Pawliszczego !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza