~skromny napisał(a):~- napisał(a): Darek jest dobrym człowiekiem pomagał nam ludziom biednym podnieść się przeżyć ..bezinteresownie !!!!!!wówczas nie byl jeszcze wójtem teraz tez zobaczcie ilu osobom pomógł podjąć pracę .NIE PRZEJDZIE OBOJĘTNIE ..
niestety na tym forum sprawa Darka jest powiedziałbym delikatnie może nie przesądzona, ale bardzo dyskomfortowa i jego reelekcja na kolejną kadencję stoi pod bardzo dużym znakiem zapytania :| za dużo głosów przeciwnych i może się liczyć każdy człowiek...stad taka kampania Pana Darka, czy ludzie i tym razem zmiękną? zobaczymy wszystko 16 listopada... na ringu wyborczym przy urnach
~~ napisał(a):~skromny napisał(a):~- napisał(a): Darek jest dobrym człowiekiem pomagał nam ludziom biednym podnieść się przeżyć ..bezinteresownie !!!!!!wówczas nie byl jeszcze wójtem teraz tez zobaczcie ilu osobom pomógł podjąć pracę .NIE PRZEJDZIE OBOJĘTNIE ..
niestety na tym forum sprawa Darka jest powiedziałbym delikatnie może nie przesądzona, ale bardzo dyskomfortowa i jego reelekcja na kolejną kadencję stoi pod bardzo dużym znakiem zapytania :| za dużo głosów przeciwnych i może się liczyć każdy człowiek...stad taka kampania Pana Darka, czy ludzie i tym razem zmiękną? zobaczymy wszystko 16 listopada... na ringu wyborczym przy urnach
Piszesz, że za dużo głosów przeciwnych... wiesz z czego te głosy przeciwne na forum się biorą?? Ano z tego, że kilku zapaleńców klepie w klawiaturę, zmieniając za każdym razem swoje "nicki". Wydawać się może przez to niektórym, że to, bez mała, pół gminy jest przeciw.
~ napisał(a): Negatywne głosy przeciw Wójtowi są głównie na dwóch forach a wiadome że tu nie wiele osób pisze tylko jedni i Ci sami wkoło . Po miejscowościach już takich negatywnych głosów nie słychać na jego temat a wręcz przeciwnie ma ogromny elektorat za sobą . Nawet w Krzyżowej większość jest za Pawliszczym
~Rzecznik KWW Piotra Andruchowskiego napisał(a): Zapraszamy do obejrzenia filmu z pikniku wyborczego jaki odbył się niedawno w Borówkach.
&feature=youtu.be
Chcemy podziękować wszystkim, którzy wsparli naszą inicjatywę zorganizowania zabawy dla dzieci młodszych jak i tych starszych.
Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów:) i zachęcamy do udziału w wyborach w dniu 16 listopada.
~ulka napisał(a):niestety masz zle wiadomosci Piotr Andruchowski jest pezpartyjny a nie z PO~ja napisał(a): mam już dość PO, PISu, SLD, PSL... mój głos idzie na kandydatów niezrzeszonych i niepowiązanych. i na pewno nie zagłosuje na obecnego.
Piotr Andruchowski - Platforma Obywatelska
Elżbieta Rozpędowska - PIS (ma na plakatach)
reszta chyba bezpartyjna.
Ja także wybiorę kogoś spoza partyjnego układu . Koniec pis i po!