Coraz nudniej na tym portalu . Albo polityka albo kumoterstwo i prywata .
To już chyba lepszy był temat ,, Zatarasowanego chodnika w Nowogrodźcu " . :D
~Do redakcji niezalogowany 5 listopada 2014r. o 21:18
Czy Szanowna Redakcja może dać jakieś upomnienie albo bana dla niejakiego PanaM, który wrzuca te same nudy do rozmaitych postów, co powoduje, że uciekło mi kilka wątków które śledziłam. Tak się nie robi :(
~Do redakcji napisał(a): Czy Szanowna Redakcja może dać jakieś upomnienie albo bana dla niejakiego PanaM, który wrzuca te same nudy do rozmaitych postów, co powoduje, że uciekło mi kilka wątków które śledziłam. Tak się nie robi :(
zarejestruj sie, wtedy bedziesz mial te watki zapisane
Skrzynki na listy też zapychane przez ulotki.A szczytem wszystkiego jest wręczanie ulotki z nazwiskiem kandydata do RM w kasie SM "Bolesławianka."Prowadzenie agitacji w czasie godzin pracy,to jakieś nieporozumienie :>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.