Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

CAŁE FORUM ZASRANE KANDYDATAMI DO RADY MIASTA

11222
#Amnesty nieaktywny
5 listopada 2014r. o 21:12
Coraz nudniej na tym portalu . Albo polityka albo kumoterstwo i prywata .
To już chyba lepszy był temat ,, Zatarasowanego chodnika w Nowogrodźcu " . :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:16
o czym pogadamy?
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:17
bayern roma 0 : 0
~Do redakcji niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:18
Czy Szanowna Redakcja może dać jakieś upomnienie albo bana dla niejakiego PanaM, który wrzuca te same nudy do rozmaitych postów, co powoduje, że uciekło mi kilka wątków które śledziłam. Tak się nie robi :(
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:19
~Do redakcji napisał(a): Czy Szanowna Redakcja może dać jakieś upomnienie albo bana dla niejakiego PanaM, który wrzuca te same nudy do rozmaitych postów, co powoduje, że uciekło mi kilka wątków które śledziłam. Tak się nie robi :(

zarejestruj sie, wtedy bedziesz mial te watki zapisane
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2014r. o 21:20
upomnieć może ale bana?...przecież id.ota zaraz postraszy ich sądem...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:21
Skrzynki na listy też zapychane przez ulotki.A szczytem wszystkiego jest wręczanie ulotki z nazwiskiem kandydata do RM w kasie SM "Bolesławianka."Prowadzenie agitacji w czasie godzin pracy,to jakieś nieporozumienie :>
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 21:21
jak go zbanuja to bedzie przyklad brudnej gry politycznej, uciszanie konkurencji, ze ktos za tym portalem stoi :D:D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo