fobiak napisał(a):~szukająca napisał(a): Ja także jestem z Bolesławca,mam 34 lata i stwierdzam że cieżko znaleść tu w Bolesławcu mężczyzne do poważnego związku,wszyscy szukają przygody na jedną noc,często mając partnerke.
moze dlatego tak jest, ze jak ciebie zobaczy to drugiej nocy moze nie przezyc.
~zachwycony pienknom pciom napisał(a): Ja jestem z innego miasta i w Bolesławcu znalazłem niewiastę która jest chętna utrzymywać mnie do końca życia.
Sie ma bmw-u i dresik z kreszu. :P
~ napisał(a):i mężatki co to kochanka szukają za kase(sponsor)nowa moda blachar udają mężatki,uwaga blachary prawdziwa mężatka kasy od kochanka nie potrzebuje,~klucz-nick napisał(a): tak chłopie same blachary,tylko kasa i kasa
święta prawda :D każda mówi że kasa ich nie interesuje :D zadna gołodupca nie chce, może być brzydki , lecz jeśli ma kase , auto a już najlepiej mieszkanie to nie będziesz miał problemu :P a już najlepsze w tym są samotne mamusie , największe pijawki na świecie haha
~klucz-nick napisał(a): i mężatki co to kochanka szukają za kase(sponsor)nowa moda blachar udają mężatki,uwaga blachary prawdziwa mężatka kasy od kochanka nie potrzebuje,
~klucz-nick napisał(a): bardzo ciężko jest też znależć kochankę w Bolesławcu,daję ogłoszenia i nie ma odzewu,czym to jest spowodowane wie ktoś?
~klucz-nick napisał(a): bardzo ciężko jest też znależć kochankę w Bolesławcu,daję ogłoszenia i nie ma odzewu,czym to jest spowodowane wie ktoś?