Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

pechowe miasto Bolesławiec

~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 21:26
Masz kobietę w innym mieście, ale nie chce się dojeżdżać, to w międzyczasie szukasz miejscowej ?
Cóż... masz pecha trafiając na takie co wyczuwają, że jesteś dupkiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 22:01
fobiak napisał(a):
~szukająca napisał(a): Ja także jestem z Bolesławca,mam 34 lata i stwierdzam że cieżko znaleść tu w Bolesławcu mężczyzne do poważnego związku,wszyscy szukają przygody na jedną noc,często mając partnerke.

moze dlatego tak jest, ze jak ciebie zobaczy to drugiej nocy moze nie przezyc.

Poszukaj dwa razy starszego od siebie, to mu będzie imponowało, że młodsza na niego leci, a ty będziesz wreszcie miała więcej niż jedną noc dla siebie. :P
~Jola niezalogowany
10 listopada 2014r. o 23:54
~zachwycony pienknom pciom napisał(a): Ja jestem z innego miasta i w Bolesławcu znalazłem niewiastę która jest chętna utrzymywać mnie do końca życia.
Sie ma bmw-u i dresik z kreszu. :P

czyli Bardzo Mały Wacek :D
~klucz-nick niezalogowany
11 listopada 2014r. o 10:16
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a): tak chłopie same blachary,tylko kasa i kasa

święta prawda :D każda mówi że kasa ich nie interesuje :D zadna gołodupca nie chce, może być brzydki , lecz jeśli ma kase , auto a już najlepiej mieszkanie to nie będziesz miał problemu :P a już najlepsze w tym są samotne mamusie , największe pijawki na świecie haha
i mężatki co to kochanka szukają za kase(sponsor)nowa moda blachar udają mężatki,uwaga blachary prawdziwa mężatka kasy od kochanka nie potrzebuje,
2161
#fobiak nieaktywny
11 listopada 2014r. o 10:27
~klucz-nick napisał(a): i mężatki co to kochanka szukają za kase(sponsor)nowa moda blachar udają mężatki,uwaga blachary prawdziwa mężatka kasy od kochanka nie potrzebuje,

nie znam sie na modzie
a za jaka kase, taka blachare udajaca mezatke, mozna zadowolic?
~klucz-nick niezalogowany
11 listopada 2014r. o 11:11
bardzo ciężko jest też znależć kochankę w Bolesławcu,daję ogłoszenia i nie ma odzewu,czym to jest spowodowane wie ktoś?
9176
kc
11 listopada 2014r. o 11:28
~klucz-nick napisał(a): bardzo ciężko jest też znależć kochankę w Bolesławcu,daję ogłoszenia i nie ma odzewu,czym to jest spowodowane wie ktoś?

Po co mają robić to za darmo, jeśli jest wielu mężczyzn, którzy im za to zapłacą. Wystarczyło słowo prostytucja zamienić słowem "sponsoring".

Idź do gimnazjum, dziewczynki Ci to wytłumaczą : ).
~ niezalogowany
11 listopada 2014r. o 11:55
~klucz-nick napisał(a): bardzo ciężko jest też znależć kochankę w Bolesławcu,daję ogłoszenia i nie ma odzewu,czym to jest spowodowane wie ktoś?

Może tym ,że trafiasz na takie co nie chcą się łajdaczyć tylko szukają uczciwego związku,jeżeli szukasz kochanki to znaczy ,że już z kimś jesteś a kochanka ma być odskocznią a to nie jest w porządku i niektórzy się tym brzydzą,a może jesteś po prostu nieatrakcyjny w każdym znaczeniu tego słowa i dlatego żadna nie zwróci na ciebie uwagi ?? ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.