Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zagłosujesz? Możesz liczyć na jego kancelarię!
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 6:16
Jeżeli chce poparcia to niech pokaze co zrobił przez 4 lata dla dzielnicy Piastów i ul.Jana Pawła II bo ja wiem że nic a teraz szula jeleni do poparcia
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~pusia niezalogowany
13 listopada 2014r. o 6:36
Facebook jest portalem społecznościowym i nie sluzy jedynie na wystawianie zdjęć z wakacji czy informacji, ze aktualnie ide do toalety! FB jako social media ma takze swoje naprawdę swietne walory, ponieważ m.in. potrafi dotrzeć do szerokieho grona zwłaszcza mlodego grona odbiorców. Uwazam wiec, że Pan Krzemiński wykorzystuje jego możliwości w sposób wlasciwy. Tym bardziej ze informuje na swoim FB o pewnych kwestiach nie tylko przy okazji wyborow (jak inni kandydaci). Pozdrawiam i czekam az sie ten cyrk - caly cyrk przedwyborczy zakonczy. Peace!
~wyborca niezalogowany
13 listopada 2014r. o 6:36
~ napisał(a): emem weź sie zajmij swoimi sprawami, bo z tego ...skiego bolec.info to sie pudelek robi

No jak takich adwokatow ma pan radny to ja juz mu dziekuje.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 7:30
Czy tu nie kłania się kodeks karny? Kupowanie głosów?
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 8:04
Tego jegomościa już wczesniej rozliczył wstawiony

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=92475&strona=last :D
7878
#ojciec nieaktywny
13 listopada 2014r. o 10:04
Na jego banerkach jest takie hasełko: " Zrobiłem wiele..." Właśnie... niech opowie o tym co takiego zrobił i czego było wiele.
~ niezalogowany
13 listopada 2014r. o 10:44
Ależ to jest miałkie i niezdrowe podejscie do wyborców Panie K...
Niby człowiek wykształcony a tu "słoma z butów wystaje'...
Potraktował pan ludzi jak "nowobogacki cwaniaczek" Wstyd!
~icek niezalogowany
13 listopada 2014r. o 12:09
Skądinąd wiem, ze pan K. wysyła swoim znajomym z fb prywatne wiadomości z propozycją spotkania tłumacząc to podarunkiem od jego osoby. Robi to dosyć nachalnie.
Dosłownie nie ma tam mowy o ewentualnym oddaniu na jego głosu, ale średnio domyślny człowiek zorientuje się w czym rzecz....