Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadł z drogi i uderzył w drzewo
~klucz-nick niezalogowany
14 listopada 2014r. o 11:21
~anonim napisał(a): Nie wiecie jak było to nie gadajcie! Jestem pewna ze wykorzysta ta szanse wiec proszę skonczcie ten temat bo te komentarze to są zbędne!nigdy nie wiecie co was spodka..
życzę ci żeby taki zabójca nie spotkał kogoś kogo najbardziej kochasz na świecie,dzisiaj w drzewo,a jutro w przystanek autobusowy gdzie dzieci czekają na autobus,lub na przejściu dla pieszych gdzie dzieci przechodzą,Qrwa nie broń go bo to zabójca drogowy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~anonim niezalogowany
14 listopada 2014r. o 11:43
Wiem co to znaczy bo stracilam 2 najbliższe mi osoby! I te komentarze po śmierci moich bliskich to są osoby bez uczuć!wiem ze jechał za szybko ale dokładnie nie wiecie jak to było więc po co te komentarze!dało mu to nauczkę napewno na cale życie wiec proszę skonczcie ten temat!
~iza niezalogowany
14 listopada 2014r. o 11:43
na trasie Bolesławiec - Łąka, kobieta jadąca VW Passatem już dwukrotnie zmusiła mnie do hamowania, ponieważ wyprzedzała na "trzeciego" nie mając na to miejsca! KOBITO! TAK CI SIĘ SPIESZY, ŻE NARAŻASZ SIEBIE I INNYCH!!! Nie masz wyobraźni, a szczęście ma ograniczony limit!
~niktwazny niezalogowany
14 listopada 2014r. o 12:01
To nie samochody zabijają a ludzie za kierownicą! Często widzę wariatów co gnają a potem i tak spotykam ich na światłach - tak bardzo się spieszą. Zawsze mówię osobą które "lubią nacisnąć gaz" że to jest jak z paleniem, jak palisz to zwiększasz ryzyko że będziesz miał raka i umrzesz z tą różnicą że jak gnasz jak wariat to nie tylko zwiększasz ryzyko że zginiesz ale również możesz zabrać i innych ludzi ze sobą. To nie gra nie ma kolejnych żyć! Więcej wyobraźni na drodze! Możecie być wariatami i nie szanować swojego życia i zdrowia ale szanujcie innych.

Ps. Dobrze że chłopakowi nic się nie stało może będzie to nauczka - nie każdy ma tyle szczęścia i drugą szanse.
~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 12:04
Masz rację ,niepalący umiera zdrowszy. ;)
~niktwazny niezalogowany
14 listopada 2014r. o 12:22
~ napisał(a): Masz rację ,niepalący umiera zdrowszy. ;)

oj taki tam skrót myślowy. Oczywiście chodziło mi że szybciej umrze :) Pozdrawiam
~daga niezalogowany
14 listopada 2014r. o 14:40
~niktwazny napisał(a): To nie samochody zabijają a ludzie za kierownicą! Często widzę wariatów co gnają a potem i tak spotykam ich na światłach - tak bardzo się spieszą. Zawsze mówię osobą które "lubią nacisnąć gaz" że to jest jak z paleniem, jak palisz to zwiększasz ryzyko że będziesz miał raka i umrzesz z tą różnicą że jak gnasz jak wariat to nie tylko zwiększasz ryzyko że zginiesz ale również możesz zabrać i innych ludzi ze sobą. To nie gra nie ma kolejnych żyć! Więcej wyobraźni na drodze! Możecie być wariatami i nie szanować swojego życia i zdrowia ale szanujcie innych.

Ps. Dobrze że chłopakowi nic się nie stało może będzie to nauczka - nie każdy ma tyle szczęścia i drugą szanse.

Dobrze powiedziane (napisane)! :)
~ niezalogowany
14 listopada 2014r. o 16:58
Większość kierowców, pomimo ciężkich warunków atmosferycznych panujących na drogach, nie jeździ ostrożnie, czego skutkami są wszelakie wypadki...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza