~boleslawiecnatak napisał(a): Prawda jest taka, że unijne pieniądze zostały bardzo dobrze wykorzystane, a poziom bezrobocia jest najniższy od wielu lat. Trzymam kciuki za Pana Prezydenta. Właściwi ludzie na właściwym miejscu.
~boleslawiecnatak napisał(a): Prawda jest taka, że unijne pieniądze zostały bardzo dobrze wykorzystane, a poziom bezrobocia jest najniższy od wielu lat. Trzymam kciuki za Pana Prezydenta. Właściwi ludzie na właściwym miejscu.
~tutejszy napisał(a): Zostały wykorzystane efektownie a nie efektywnie.Pieniądze poszły w mury a nie w ludzi .Na tym portalu przytoczono dziesiątki przykładów marnotrawstwa środków zewnętrznych ,bądż nie celowego ich wykorzystania.Pieniądze zostały wykorzystane między innymi na postawienie 100 ławek,które są obsrywane przez ptaki .Ludzie błagam czas na zmiany.Głosujcie na nowe twarze.Dość buty i arogancji.
~nie do końca napisał(a): Mam inne zdanie dotyczące pracy w Bolesławcu. Przed długi czas nie mogłem znaleźć tutaj pracy dobrze płatnej . Zatrudnienie znalazłem za to w innym mieście (doceniono moje kwalifikacje w firmie prywatnej) i mimo dużych kosztów codziennego dojazdu do pracy i tak wychodzę na tym lepiej niz w poprzedniej pracy w Bolesławcu.Przy pierwszej okazji mam zamiar się z Bolesławca wyprowadzić.