Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akcja - POMOC!

3655
#Kava nieaktywny
21 listopada 2014r. o 2:46
Drodzy Bolecnauci!

Niejednokrotnie wykazaliście się gotowością do pomocy i zaangażowaniem. Piszę to na podstawie własnego doświadczenia.

I tym razem mam nadzieję, że znajdą się wśród Was osoby chętne i gotowe wesprzeć akcję, w którą ja osobiście zaangażowałam się całą sobą.

Zwracam się z apelem o udział w licytacji przedmiotów, ze sprzedaży których dochód chcę przeznaczyć na rehabilitację mojej serdecznej przyjaciółki.
Zmaga się ona z postępującym zanikiem mięśni, martwicą kości jak i innymi schorzeniami - będącymi powikłaniami po mającym miejsce kilka lat temu wypadku.
[img=1416529093_8k0g35r.jpg]

W chwili obecnej jestem na etapie starań o uczynienie jej podopieczną jednej z fundacji użytku publicznego. Będę dążyć do umożliwienia przekazania 1% podatku na jej rzecz.

Jednak do tego czasu podejmuję się wszelkich innych działań mających na celu poprawę jej sytuacji życiowej i zdrowotnej (w tym przypadku - zahamowanie procesów chorobowych).

W pełni zdaję sobie sprawę, iż przedmioty wystawione przez nas na licytację w oczach niektórych nie przedstawiają żadnej wartości. Na chwilę obecną są jednak jedyną szansą na zebranie funduszy umożliwiających zakup niezbędnych leków. Pomoc potrzebna jest teraz - choroba bowiem nie czeka. Robię, co w mojej mocy. Sama jednak nie dam rady.

Mój przyjaciel Artur niejednokrotnie powtarzał mi, by nigdy się nie poddawać.. oraz że nie wiara czyni cuda - lecz cuda czynią ludzie, którzy nie stracili wiary.

Liczę na Wasze wsparcie! Dokonajmy wspólnie małego cudu!

Link do zamieszczonego przeze mnie ogłoszenia:
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=92567&strona=1
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
7612
bax
21 listopada 2014r. o 22:57
Podnoszę temat :)
Zdrowie i życie ludzkie ważniejsze jest od minionych wyborów ;( ...

Proszę moderatora o wyróżnienie tematu ( na czerwono)...
3655
#Kava nieaktywny
22 listopada 2014r. o 10:47
Zachęcam do wzięcia udziału w akcji :)
~klucz-nick niezalogowany
22 listopada 2014r. o 11:12
smycz lotos 1 zł.
~toja55 niezalogowany
22 listopada 2014r. o 18:57
Nie jestem osoba zamożną,ale chętnie oddam złoty pierścionek i może coś jeszcze.Nie znam się tak bardzo dobrze na obsłudze komp.i nie potrafię zgłosić licytacji.Posiadam też pamiątki z początków "Solidarności"
7612
bax
22 listopada 2014r. o 22:16
:)
783
#Igi nieaktywny
23 listopada 2014r. o 1:48
Witajcie.

Czasu jest niestety coraz mniej. Nie ma czasu by czekać, teraz już trzeba działać. Osoby zainteresowane pomocą na drodze prywatnej i chcącej się więcej dowiedzieć na ten temat proszone są o kontakt mailowy pod adresem: [email protected]

Jesteśmy na etapie przygotowywania amatorskiego rajdu kjs, także na rzecz tej osoby. Tutaj też wszelkie osoby chcące pomóc w jakikolwiek sposób są proszone o kontakt.

W planie jest także organizacja koncertu charytatywnego! Tutaj również z góry proszę o kontakt osób mogących pomóc w organizacji takiego koncertu, a także zespoły chcące w takim koncercie wystąpić.

Do usłyszenia!

Dopisane 23.11.2014r. o godz. 01:48:

Proszę wysyłających maila by w temacie wpisywały "Charytatywna pomoc" by można było łatwo te maile lokalizować z pośród sporej ilości spamu jaki występuje na WP.

Pozdrawiam!

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
3655
#Kava nieaktywny
23 listopada 2014r. o 10:41
~klucz-nick napisał(a): smycz lotos 1 zł.

[img=1416703483_u7xfjzt.jpg]

Licytacja smyczy rozpoczęta :)

~toja55 napisał(a): Nie jestem osoba zamożną, ale chętnie oddam złoty pierścionek i może coś jeszcze. Posiadam też pamiątki z początków "Solidarności"

Proszę o kontakt: [email protected]

Dopisane 23.11.2014r. o godz. 10:41:

Igi napisał(a):
[email protected]

Jesteśmy na etapie przygotowywania amatorskiego rajdu kjs, także na rzecz tej osoby. Tutaj też wszelkie osoby chcące pomóc w jakikolwiek sposób są proszone o kontakt.

W planie jest także organizacja koncertu charytatywnego! Tutaj również z góry proszę o kontakt osób mogących pomóc w organizacji takiego koncertu, a także zespoły chcące w takim koncercie wystąpić.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo