Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt interesów w Straży Miejskiej
~fd niezalogowany
28 listopada 2014r. o 10:47
~to_ja napisał(a): Taki sam konflikt jest w mieście w przypadku radnego Filistynskiego i Kowalskiego.

Pan Łętowski święty nie jest, ale smrodu się trochę narobiło;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A niezalogowany
28 listopada 2014r. o 10:52
Charlie Chaplin i "Brzdąc" - parafraza przedsiębiorczości.
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 10:53
~Malkon napisał(a): W dzisiejszych czasach spora liczba osób dorabia sobie na dodatkowych etatach. Min. spora liczba nauczycieli szkół publicznych dorabia sobie w szkołach niepublicznych czy na tzw korkach i nikomu to nie przeszkadza. Ja nie byłem wyjątkiem. Również dorabiałem po godzinach pracy. Oczywiście moja dodatkowa praca nie mogła w żaden sposób kolidować z możliwościami wywiązywania się z obowiązków w podstawowym miejscu pracy. Pan Zając nie od dzisiaj para się dodatkowym zajęciem i ten fakt nie był dla nikogo tajemnicą. Dlatego nie rozumiem skąd obecnie ten szum. Oczywiście z jego usług jako radcy możemy być mniej lub bardziej zadowoleni. Dzisiaj jest wolny rynek i tak jak możemy sobie wybrać dentystę (lepszego gorszego, tańszego droższego) lub innego usługodawcę tak też możemy dobrać sobie radcę. Pan PR o ile będzie niezadowolony z działań pana Komendanta Straży Miejskiej może go zmienić.

Jak ktoś chce się zmierzyć z wolnym rynkiem, to trzeba założyć sobie działalność gospodarczą i pracować na własny rachunek, wtedy można dorabiać gdzie się chce. Tu nie jest problemem że komendant dorabia, tylko że jego zawód jest mocno nieetyczny z jego dorabianiem.
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 11:01
tyle zarabia i jeszcze mu malo?

tu jego oswiadczenie majatkowe: http://www.um.boleslawiec.bip-gov.pl/public/get_file_contents.php?id=152645

do biednych nie nalezy. a ze udziela dodatkowo porad spolkom miasta to smierdzi mi to na kilometr i wg mnie jest niemoralne. ludzie zapierd@#$ za jakies grosze a jakis kolo od prezia trzepie kabzone. pora chyba wyjezdzac w poszukiwnaiu normalnosci do innego kraju.
~ niezalogowany
28 listopada 2014r. o 11:10
~ napisał(a): Jaki w tym problem? Ważne żeby doradzał dobrze. A jakby był szewcem i po pracy robił buty to też dla was byłby problem?
Odwalcie się od człowieka. Chce i potrafi pracować na dwóch etatach to chwała mu.

to nie jest wolny rynek tylko instytucje panstwowe, placa z naszych podatkow i jak to powiedzial Josko - bez przetargu.
~Przemo niezalogowany
28 listopada 2014r. o 11:16
Powinni ich zlikwidować w pi... Czepią się czego nie trzeba a jak pełno ludzi siedzi na ul.Asnyka to nie podejdą bo się boją i wzywają Policje a Policja przez głodomorów traci paliwo bo chłopaki spokojnie stoją. Won ze strażą miejską do łopaty.
12995
#pawel.mat33 nieaktywny
28 listopada 2014r. o 11:36
Mnie to w ogóle nie dziwi, taką mamy straż miejską w naszym mieście. brakuje im kompetencji i szybkiego działania.
~były strażnik miejski niezalogowany
28 listopada 2014r. o 11:43
Czy ktoś może zna sprawę , gdzie kobieta złamała sobie nogę na nie odśnieżonym Rynku ? Dyspozycja do Straży Miejskiej miała wtedy być , aby zamieść sprawę pod dywan bo stroną był UM. Ponoć dokumenty pogineły a monitoring został wyczyszczony. Zatrudniony przez Prezydenta Komendant Emil Zając zawsze będzie trzymał stronę swojego pracodawcy. Cały ten reportaż pokazuje na czym polega rządzenie w mieście zatrudnieni swoi ludzie bronią interesów sitwy i drenują samorządową , podatników kasę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza