~ napisał(a): Pan "dyrektor" w ogóle boi się zatrudnić nauczycieli z doświadczeniem, znających się na prawie oswiatowym, gdyż innymi może manipulować.
~Profesor napisał(a): Szkoły prywatne czy publiczne o czym wy rodzice rozmawiacie ja ukonczylem publiczna prawdopodobnie jak wiekszosc z was moje dziecko ukonczylo publiczna szkole zdalo na studia i nie ma zadnego problemu .Poprostu niestety jest tak ze jak jestes głupi to zadne pieniadze rodzicow ani male klasy czy angielski codziennke ci nie pomoga poprostu i tak bedziesz głupiOJ NIELADNIE PROFESOR!
~Profesor napisał(a): Szkoły prywatne czy publiczne o czym wy rodzice rozmawiacie ja ukonczylem publiczna prawdopodobnie jak wiekszosc z was moje dziecko ukonczylo publiczna szkole zdalo na studia i nie ma zadnego problemu .Poprostu niestety jest tak ze jak jestes głupi to zadne pieniadze rodzicow ani male klasy czy angielski codziennke ci nie pomoga poprostu i tak bedziesz głupi
~Profesor napisał(a): Szkoły prywatne czy publiczne o czym wy rodzice rozmawiacie ja ukonczylem publiczna prawdopodobnie jak wiekszosc z was moje dziecko ukonczylo publiczna szkole zdalo na studia i nie ma zadnego problemu .Poprostu niestety jest tak ze jak jestes głupi to zadne pieniadze rodzicow ani male klasy czy angielski codziennke ci nie pomoga poprostu i tak bedziesz głupi