Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
19 grudnia 2014r. o 17:59
Teraz już wiem skąd miały by być pieniądze na podwyżkę dla Relicha.W dniu dzisiejszym zadzwoniłem do Centrum Kultury i zapytałem czy mogę wynająć salę w Zebrzydowej Wsi na Sylwestra, pani z GCK powiedziała tak, jeśli nie jestem mieszkańcem Zebrzydowej to opłata wynosi 1324zł plus 350zl kaucja z której będzie pobrana opłata za media czyli razem 1674 zł,ale usłyszałem dobrą wiadomość jeśli jestem mieszkańcem Zebrzydowej to jest zniżka.Zatarłem z zachwytu ręce i pytam jaka jest kwota , pani powiedziała 1214zł plus media 350zł szybko przeliczyłem jest faktycznie taniej 1564 to nie 1674 ,nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać .przypomnę że sala jest maksymalnie na 70 osób .Z ciekawości zadzwoniłem do Gminy Osiecznica i zapytałem o stawki za wynajem sali ,Osieczów sala na 120 osób 250zł ,sala w Tomisławiu cena podobna ale jest zajęta bo Sylwestra organizuje Rada Rodziców która płaci tylko za zużyte media.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 grudnia 2014r. o 21:21
Przecież to jest skandal żeby tak zdzierać skórę z mieszkańców ta gmina to jakaś patologia a ten burmistrz to nieudacznik.
~ niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 10:09
Czy to prawda że w Gminie tworzy się opozycja dla poczynań Relicha ?? ?? ??
~ niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 10:19
~ napisał(a): Czy to prawda że w Gminie tworzy się opozycja dla poczynań Relicha ?? ?? ??

tak tak opozycja śmiechu warte.
~psycholog niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 12:02
Żałosne, zawistne dupki...
~ niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 12:10
~psycholog napisał(a): Żałosne, zawistne dupki...

łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu.

reszt to zawistnicy ktorzy powiedzieli stop wyciaganiu w pierwszej kolejności kasy z podatków na pensje dla burmistrza.
~szambo NC niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 13:23
Moja córka kupiła w Zebrzydowej działkę budowlaną od Gminy działka była opisana że z wszystkimi mediami teraz się okazuje że musi budować szambo bo te działki nie są ujęte w planie na przyłącze kanalizacji ,działki znajdują się w bezpośredniej bliskości z nową kanalizacją ,panie burmistrzu Relich jak można tak okłamywać ludzi.Rozumię że działki trzeba było sprzedać żeby starczyło na pana podwyżkę .
~ niezalogowany
20 grudnia 2014r. o 13:32
~szambo NC napisał(a): Moja córka kupiła w Zebrzydowej działkę budowlaną od Gminy działka była opisana że z wszystkimi mediami teraz się okazuje że musi budować szambo bo te działki nie są ujęte w planie na przyłącze kanalizacji ,działki znajdują się w bezpośredniej bliskości z nową kanalizacją ,panie burmistrzu Relich jak można tak okłamywać ludzi.Rozumię że działki trzeba było sprzedać żeby starczyło na pana podwyżkę .

to niech stawia przydomową oczyszczalnię aby nie być krojonym na wywozie ścieków.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza