~ napisał(a):~dilo napisał(a): Naprawdę sensacja na cały powiat ...........już nie ma o czym pisać .
No pewno że nie ma o czym pisać, cicho sza !
Bo jeszcze ktoś zapyta: gdzie wrak tupolewa ? Dlaczego holendrzy potrafili - a my nie.
Przykładowo taki Generał Petelicki: chciał trybunału za decyzję o zostawieniu wraku ruskim, niezgodną z zapisami w pakcie NATO. I poco, i na co ? Cicho sza !
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja myślę Zestrzelony :) , że doszło do jakiegoś konfliktu między tymi , co ukradli Księżyc, i Jarek pozwolił zestrzelić Lecha. Ale chodzi też jeszcze o Sławomira Skrzypka , szefa NBP , postulował o odzyskanie władzy nad PL- enem. Żydobanksterka nie mogła na to pozwolić i utłukła jak Keneddiego. Śmierć wpływowych osób , jak słusznie ŚP. gen. Petelicki zauważył, zawsze jest związana z ... pieniędzmi .
Takiż to Świat , okrutny Świat ...
~zacofany moher napisał(a): Nie mówiłem o Twoich teoriach, ale o Twoim języku. Dość obrzydliwym.
...
Zastosowana autokorekta
~Zestrzelony napisał(a): Holandia i inne państwa europejskie potrafią zadbać o swoich obywateli i ich honor. A nasz TU-134 za przyzwoleniem patałachów z PO gnije 4 lata u Ruskich. Tyle warte jest nasze POlskie państwo.Bo ten samolot był na Ukrainie a nie w Rosji. Więc dlatego go zwrócili a ruscy na tym łapy nie trzymali
~ napisał(a):~dilo napisał(a): Naprawdę sensacja na cały powiat ...........już nie ma o czym pisać .
No pewno że nie ma o czym pisać, cicho sza !
Bo jeszcze ktoś zapyta: gdzie wrak tupolewa ? Dlaczego holendrzy potrafili - a my nie.
Przykładowo taki Generał Petelicki: chciał trybunału za decyzję o zostawieniu wraku ruskim, niezgodną z zapisami w pakcie NATO. I poco, i na co ? Cicho sza !