Pannazdzieckiem napisał(a): Rzeczy trzeba nazywać po imieniu , tak jak to zrobił Stwórca.
~zacofany moher napisał(a): ...
Myślę, że to koniec tematu.
Pannazdzieckiem napisał(a):
Myślę , że Twój autorytet Bergoglio , mający południowoamerykańską krew na rękach chciałby mnie spalić na stosie
~pol napisał(a): TAK prowadzi się politykę panie tusk PO pół roku wrak samolotu jedzie do Holandii a nasza tutka dalej leży w smoleńsku, żenada nieudolnych rządów PO ciąg dalszy. swoi mają się dobrze.a skąd wiesz gdzie nasza tutka leży?poszperaj w internecie to się przekonasz.
~klucz-nick napisał(a):e~pol napisał(a): TAK prowadzi się politykę panie tusk PO pół roku wrak samolotu jedzie do Holandii a nasza tutka dalej leży w smoleńsku, żenada nieudolnych rządów PO ciąg dalszy. swoi mają się dobrze.a skąd wiesz gdzie nasza tutka leży?poszperaj w internecie to się przekonasz.
Pannazdzieckiem napisał(a):
Klękasz koło mnie Moher :) , czy leziesz do innej nawy ?
Stań przed lustrem i powiedz : qurwa jego mać
To, którą nawę preferujesz ? A może piwko pod ołtarzem ?
Twój autorytet Bergoglio , mający południowoamerykańską krew na rękach chciałby mnie spalić na stosie , pomimo pozorowanej służalczości wobec Ludzkości :)
Ale gdybyś chciał się ze mną pomodlić , tudzież piwa napić , jestem do dyspozycji :)
Pannazdzieckiem napisał(a):~zacofany moher napisał(a): ...
Myślę, że to koniec tematu.
To koniec tematu