~ napisał(a): widze ze nie wiesz o czym piszesz . Pewnie myślisz o tych spędach który się odbywały w krzywej gdzie każdy jezdzil jak chciał ci robil co chciał . Fakt nie brakowało tam ...i i ludzi którzy mózg zostawili w domu albo wogole go nie maja. Chłopaki z BC RALLY TEAM sciagaja się na zorganizowanych, zamkniętych , zabezpieczonych imprezach gdzie nie ma właśnie takich buraków . a skro jesteś taki kozak za kółkiem przyjedź na ich trening pokaz co potrafisz a mysle ba nawet jestem przekonany ze jesteś tylko mocny w gębie i dużo ci brakuje umiejetnoscitroszkę się pomyliłeś ale skoro tak twierdzisz to pewnie masz rację,zdobyli wicemistrza zgorzelca?no w sumie nie ma czym się pochwalić no ale skoro musisz cukrować to sobię nie przeszkadzaj.
Zastosowana autokorekta
~kolega po fachu napisał(a): mam auto quatro zima mi nie straszna
~kolega po fachu napisał(a): troszkę się pomyliłeś ale skoro tak twierdzisz to pewnie masz rację,zdobyli wicemistrza zgorzelca?no w sumie nie ma czym się pochwalić no ale skoro musisz cukrować to sobię nie przeszkadzaj.
~kolega po fachu napisał(a): mam auto quatro zima mi nie strasznaZmoderowano 14.12.2014 godz.19:58 - powód: topposting (moderator)