Wielu z Was ma i koty ,jak i choinki ubiera co roku.
Mam 3 miesięcznego kota ,który uwielbia wszystko co dynda,wisi i w ogóle,z drugiej strony chcę mieć normalną żywą choinkę jak co roku ;)
Pytanie dla wszelkich "kociarzy": co zrobić ,aby koteł nie potraktował choinki jak jednej wielkiej zabawki ? :)[img=1418415827_vklysyp.jpg]
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Pogodzić się z tym:) A tak na serio to przymocować porządnie i kupić plastikowe bombki. Ja mam dwa kociaki i w zeszłym roku choinka przetrwała dwa dni:) Coś za coś:)
~właściciel kota niezalogowany 12 grudnia 2014r. o 21:44
Ja dla mojego kota powiesiłam bombkę z piór i upolował ją, jak ptaka. Obdarł wszystkie pióra. Był zachwycony. Pochwalony i pogłaskany za wyczyn od choinki się odczepił. Ma jednak 2 lata. Czyli stary wyga.
1. wybawić kota, żeby na choinkę nie miał już siły
2. przywiązać choinkę tak, żeby nie upadła
3. nie płoszyć kota leżącego pod choinką - jak kot został spłoszony a choinka nie była przywiązana to połowa bombek poszła... w brokat.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.