~ napisał(a): Tak....prosimy o nazwę tego boleslawieckiego lokalu gdzie jest tak pięknie.To nie hańba a reklama nawet.Choć z tego reklamowania wigilii w kliczkowie wnioskuję że to o niego chodzi.chodzi o OLEŃKE- pyszne jadło , najlepsi kucharze w bolesławcu a nie jakie tłuki po gastronomie
~klucz-nick napisał(a): napisz mi nazwę restauracji w Bolcu którą odwiedzają portugalczycy hiszpanie i japończycy?
~klucz-nick napisał(a): napisz mi nazwę restauracji w Bolcu którą odwiedzają portugalczycy hiszpanie i japończycy?
~ona napisał(a):niech ci będzie, ale ani w jednej ,ani drugiej goście o których mowa nie bywają,a i kelnerzy po 5000 nie zarabiają,masz jeszcze jakieś przykłady?~klucz-nick napisał(a): napisz mi nazwę restauracji w Bolcu którą odwiedzają portugalczycy hiszpanie i japończycy?
na przykład Piwnica Paryska i Hotel Ambasada. Zawsze jest tam dużo gości hotelowych zza granicy, wieczorami można tam usłyszeć więcej obcojezycznych rozmów niż polskich. nie mowie o dyskotekach które niestety tam są. ale o wieczorach w tygodniu ;)
~klucz-nick napisał(a):~ona napisał(a):niech ci będzie, ale ani w jednej ,ani drugiej goście o których mowa nie bywają,a i kelnerzy po 5000 nie zarabiają,masz jeszcze jakieś przykłady?~klucz-nick napisał(a): napisz mi nazwę restauracji w Bolcu którą odwiedzają portugalczycy hiszpanie i japończycy?
na przykład Piwnica Paryska i Hotel Ambasada. Zawsze jest tam dużo gości hotelowych zza granicy, wieczorami można tam usłyszeć więcej obcojezycznych rozmów niż polskich. nie mowie o dyskotekach które niestety tam są. ale o wieczorach w tygodniu ;)
~ napisał(a):~ napisał(a): nakazywać kto i kiedy ma pracować a kiedy "świętować"No właśnie nie nakazuj mi swoim lenistwem kiedy mam pracować a kiedy świętować. :]
Dodam,że jak by wszyscy byli magistrami to nie było by komu pracować fizycznie.Dotarło to do twojej wykształconej w jednym kierunku a jednocześnie pustej główki? Widzę iż logika nie jest twoją mocną stroną:]
Zastosowana autokorekta