falco napisał(a):~witek napisał(a):
Jak już to tryskacze :) ...i nie odbierać tego jako złośliwość :D
a może ''zraszacze'' :)
~miłośnik schabowego napisał(a): Super ,ze staja na nogi ale sklep był przeciętny bez szału i polotu z brakiem elementarnej wiedzy o akwarystyce mam nadzieje że jeden z nich nadrobi wiedzę (na drugiego nie trafiłem)
~Anulek napisał(a): Przy ,,okazji'' może i dla kogoś to nie jest ,,info dnia'' ale dla osób posiadających zwierzaczki jest !! Co do trzymania zwierząt w sklepie ? A co rybki mieli co wieczór w woreczkach z wodą wynosić i męczyć ?? Chomiki i resztę pakować do kartonów czy jak ?? To jakiś popier**** zwyrodnialec bez odrobiny IQ podpalił sklep ze zwierzętami ... Ja uwielbiam ,, Psia kość'' mimo tego że mam kota :D ludzie tam mają podejście i wiedzę.. a nie jak Pani z TESCO sprzedaje karme na wage ale jakby się o co kolwiek zapytać to robi duże oczy i dziwi :D
~Rita napisał(a):~miłośnik schabowego napisał(a): Super ,ze staja na nogi ale sklep był przeciętny bez szału i polotu z brakiem elementarnej wiedzy o akwarystyce mam nadzieje że jeden z nich nadrobi wiedzę (na drugiego nie trafiłem)
No w końcu ktoś szczerze się wypowiedział..... takie tu cukierniku komentują że szok.....
~ napisał(a): Przez takie słodkie komentarze wolę kupować obok tesco.
Przejadło mi się już to słodkie pier.dzenie jak reklama media expert.