klucznick napisał(a):~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):mały zakompleksiony polaczku?a to dobre jest ,nawet mnie nie znasz więc mnie nie oceniaj na podstawie moich wpisów na forum które to mają ośmieszyć tych wszystkich pracodawców co to na wypłatę nie mają dla kierowcy,a ty atakując mnie bronisz właśnie tych wszystkich złodziei i dziadów co to się za biznesmenów mają.Dopisane 18.08.2018r. o godz. 11:41:od razu widać że nie wiele wiesz i nie wiele będziesz wiedział nie wszędzie byłem i nie wszystko widziałem ,a głupka to sobie w lustrze poszukaj.a bałwan to cię spłodził i na wszelki wypadek życzę plajty wszystkim dziad transom.klucznick napisał(a):~Jasnozielony Jesion napisał(a): Klucznik to ty jesteś tucznik iem, nie zapominaj!szanowny warchole.jak masz czelność nazywać kogoś tucznikiem to opisz siebie sprawdzimy wtedy kto jest tucznikiem?a znając realia to pewnie znalazło by się lepsze i ciekawsze przezwisko dla ciebie.pozdrowienia dla dziad transów co to kierowce za głupków mają.
ile twoja matka musiała śniegu zeżreć, żeby takiego bałwana urodzić...
pan klucznik - pan nad pany- co wszystkich od głupków wyzywa.
jaśnie pan gumofilc kierowca - co wszędzie był i wszystko widział...jedynie gdzie był to autogrill i autohof :) a jedyne co widział to wnętrze szoferki...
pan klucznik najmądrzejszy z mądrych...wszystkie rozumy pozjadał i wszystko wie najlepiej :) szkoda tylko, że to co zjadł zaraz wypadło dołem a w główce ten sam wiatr hula co wcześniej.
wypacasz się tu jak taki typowy wioskowy głupek - taki trolik internetowy. na pęczki lepszych od ciebie na byle jakim forum można znaleźć mały zakompleksiony polaczku...
żal mi ciebie bo do niczego nie doszedłeś i nie dojdziesz. dopóki będą tacy dziadkierowcy to będą i dziadtransy :) .
~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):szaowny dziad transie (widzę że musisz być skoligacony z trans)kanisterek?nie ja ani wczoraj ,ani dziś.(powinienem się cieszyć że ktoś mi daje kase?)ty chyba nie wiesz co gęgasz!ciemniaku,dziady aż piszczą za kierowcami!a ty taki tekst!kto tu czego nie rozumie?i kto tu jest cienki?napisz lepiej ile płacisz podstawy?i jak diety rozliczasz?zobaczymy wtedy kto tu jest uczciwy?reguła magistra?a to by ci kopara opadła bo nie stety nie należę do tej tzw grupy dyskusyjno-parkingowej co to wszystko wie i wszędzie była,pisząc posta postawiłeś siebie ponad mną co widać gołym okiem,czyli jesteś nikim przynajmniej dla mnie,a jeżeli panie dziad odważny napisz jaką firme reprezentujesz,a ja ci napisze co o tobie sądzą na parkingach?brak ci odwagi i dlatego będziesz dalej mnie poniżał !ale tak na prawdę to ty siedzisz na dnie!powodzenia w szukaniu magistrów C+E.kanister oszczędności ?ale z ciebie miernota!klucznick napisał(a):~~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a):mały zakompleksiony polaczku?a to dobre jest ,nawet mnie nie znasz więc mnie nie oceniaj na podstawie moich wpisów na forum które to mają ośmieszyć tych wszystkich pracodawców co to na wypłatę nie mają dla kierowcy,a ty atakując mnie bronisz właśnie tych wszystkich złodziei i dziadów co to się za biznesmenów mają.Dopisane 18.08.2018r. o godz. 11:41:od razu widać że nie wiele wiesz i nie wiele będziesz wiedział nie wszędzie byłem i nie wszystko widziałem ,a głupka to sobie w lustrze poszukaj.a bałwan to cię spłodził i na wszelki wypadek życzę plajty wszystkim dziad transom.klucznick napisał(a):~Jasnozielony Jesion napisał(a): Klucznik to ty jesteś tucznik iem, nie zapominaj!szanowny warchole.jak masz czelność nazywać kogoś tucznikiem to opisz siebie sprawdzimy wtedy kto jest tucznikiem?a znając realia to pewnie znalazło by się lepsze i ciekawsze przezwisko dla ciebie.pozdrowienia dla dziad transów co to kierowce za głupków mają.
ile twoja matka musiała śniegu zeżreć, żeby takiego bałwana urodzić...
pan klucznik - pan nad pany- co wszystkich od głupków wyzywa.
jaśnie pan gumofilc kierowca - co wszędzie był i wszystko widział...jedynie gdzie był to autogrill i autohof :) a jedyne co widział to wnętrze szoferki...
pan klucznik najmądrzejszy z mądrych...wszystkie rozumy pozjadał i wszystko wie najlepiej :) szkoda tylko, że to co zjadł zaraz wypadło dołem a w główce ten sam wiatr hula co wcześniej.
wypacasz się tu jak taki typowy wioskowy głupek - taki trolik internetowy. na pęczki lepszych od ciebie na byle jakim forum można znaleźć mały zakompleksiony polaczku...
żal mi ciebie bo do niczego nie doszedłeś i nie dojdziesz. dopóki będą tacy dziadkierowcy to będą i dziadtransy :) .
nie pojmiesz tego nawet na weekendzie w domku :)
nie mierz wszystkich swoją miarką jako szukających kogo i jak tu wyd.ymać na kanister "oszczędności"...
cienki jesteś i już :) powinieneś się cieszyć, że ktokolwiek chce ci dawać kasę :) co prawda ciężko w szoferce znaleźć magistra co potrafi się poprawnie wysłowić a ty jesteś potwierdzeniem reguły :)
zarobki prezesa banku a na BAG-u machasz łapkami jak wiatraczkiem...potem leżysz 45 bo się "rozmową" zmęczyłeś :) taka jest niestety prawda o wielkim panu kieroffcy...
a teraz bierz schnell dusche i kicaj w miasto z plastika "naktaru" naciągnąć :)
~~Bakłażanowa Daglezja napisał(a): Kszyhu ,a jak tam wasz piątkowy protest .Zakorkowaliście cały kraj ,daliście popalić gliniarzom .!pal gume buraku!krzychu to cię chyba spłodził,a protest był tak skonstruowany żeby niczego nie wnieść dla tematu kierowcy tylko żeby dziadom jeszcze lepiej było.mówi dziad do dzida ja płacę kilometrówkę ;a ja od kursu.
Pozdrawiam ; RiCö
~~Czarniawy Pięciornik napisał(a): To prawda ,tak samo jak piekarza ,stolarza ,pielęgniarki czy księdza .To u szanownego pana kierowcy zarabiają 3 tyś euro?Koń by się uśmiał.
Tylko oni tacy jacyś skromni i mniej wulgarni.
Pewnie dlatego że nie zarabiają 3 tyś. euro na rękę .
Pozd. Ostaszewski .