~majętny Stef napisał(a): osadzony napisał(a): No faktycznie. Trzeba być mądrym by sięgnąć po narkotyki, no żart roku. Trza być skończonym idiotom żeby po nie sięgnąć!!
No i teraz postawmy człowieka który pali gandzię i obok niego postawmy wyborcę PO.
Który z nich to większy idio ta?
ps. Tusk palił gandzię, tak samo jak Owsiak
No i co ja głosuje na PO, a na kogo mam głosować na PIS? i co uważasz że coś ze mną nie tak? narzekacie na rząd, jakoś ja mam studia i własną firmę i dla mnie rząd w sposób prawidłowy wykonuje swoje zadanie. Jak ktoś ma głowę na karku potrafi sobie tak poradzić że będzie żyć na poziomie... Narkotyki to śmierć i nic i nikt nie zmieni tego. Dobrze że nie wiecie jak wyglądam bo zaraz poszły by obrazy ze sterydy biorę, a doszedłem do tego ciężką pracą a nie paleniem lolka i życiu w marzeniach kiedyś będę... Błąd Wy narkomani nie będziecie nikim!!
Dopisane 18.01.2015r. o godz. 23:54:
A administracja powinna zamknąć temat bo nie prowadzi ta rozmowa do nikąd oprócz promowania narkotyków. Potem dzieciaki przeczytają i dojdą do wniosku że większość poleca i mówi że to nic złego wiec warto spróbować.... Warto chyba przemyśleć to.
Dopisane 19.01.2015r. o godz. 00:00:
skorn napisał(a): Też bym chciał wiele rzeczy, przede wszystkim by wymarli wszyscy ognoranci, którzy wpieprzają się w życie innych.
A więc Panie polonisto po co rozmawiasz z tymi " ognorantami " wszystkim Wam ćpuny brak jest jaj żeby iść przez życie świadomym.