osadzony napisał(a): No widzisz świadomość wystarczy by żyć na poziomie.
osadzony napisał(a):skorn napisał(a): Wyborca PO mówi o świadomym życiu. Świat się kończy.
Szkoda czasu na ciebie. : )
No widzisz świadomość wystarczy by żyć na poziomie. Chciałbym zobaczyć jak mówisz mi to w twarz. Dalsza konwersacja z ludźmi Twojego pokroju jest bezcelowe. Miłej śmierci.
osadzony napisał(a): Tak tak, w idealny sposób usprawiedliwiasz swoje narkotykowe zapędy :D Dopisane 18.01.2015r. o godz. 22:34:Tak tak, w idealny sposób usprawiedliwiasz swoje narkotykowe zapędy :D
~ napisał(a):ja nie życzę tylko stwierdzam nie uniknione.osadzony napisał(a):skorn napisał(a): Wyborca PO mówi o świadomym życiu. Świat się kończy.
Szkoda czasu na ciebie. : )
No widzisz świadomość wystarczy by żyć na poziomie. Chciałbym zobaczyć jak mówisz mi to w twarz. Dalsza konwersacja z ludźmi Twojego pokroju jest bezcelowe. Miłej śmierci.
"Miłej śmierci."
Życzenie komuś śmierci na tym forum to była przecież domena skorna.
nero napisał(a):osadzony napisał(a): Tak tak, w idealny sposób usprawiedliwiasz swoje narkotykowe zapędy :D Dopisane 18.01.2015r. o godz. 22:34:Tak tak, w idealny sposób usprawiedliwiasz swoje narkotykowe zapędy :D
Panie mądraliński nie mam zapędów do narkotyków,więc twoja opinia jest błędna.Ciekaw jestem jak byś był chory np na swardnienie rozsiane i miał byś co miesiąc aplikować do swojego organizmu leki wartości 6 tyś zł,które i tak powalają do takiego stanu ,że leki te staja się bezużyteczne.Nie twierdze,że marihuana wyleczy z takiej choroby,ale na pewno jest o wiele skuteczniejsza co wiele osób po nią sięga i nie są to narkomani są to po prostu chorzy ludzie ,którzy szukają ukojenia na ból w swoim organiźmie .Do tego jest udowodnione ,że ta używka działa leczniczo na ponad 200 chorób i tak jest po mimo tego ,że wiele osób tego nie akceptuje.