~Pani mloda niezalogowany 23 stycznia 2015r. o 10:21
Mam pytanko, chciałabym zrobić wesele w Piramidzie lecz są różne opinie na temat organizacji imprez w Piramidzie, byłam kiedyś na weselu tam i bardzo się mi podobało lecz coraz więcej negatywnych ocen wyczytuję na Bolec info.
Bardzo proszę o pomoc w wyborze, nie ukrywam że jest jeszcze jedna Restauracja brana pod uwagę, podobno ceny wzrosły w Piramidzie ze względu na te trzy gwiazdki który ma Hotel i restauracja, ale tak przyglądając się w logo to to nie są gwiazdki tylko jakieś żołędzie w takim razie co to jest za kategoria?
~Ewelina i Tomek niezalogowany 23 stycznia 2015r. o 14:10
My mieliśmy wesele w Piramidzie 10. stycznia 2015. Menu za 130 zł. Wesele było na 90 osób, dużo osób z Wrocławia.
Było SUPER !! Bardzo dobre jedzonko, no i BARDZO BARDZO BARDZO dużo. Pan Dawid zapakował nam wszystko co zostało i rozdaliśmy po rodzinie. Kelnerki Dorotka i Ania przesympatyczne i zawsze uczynne.
Szefowa dobrze doradziła co do ilości alkoholu i ciasta. Dziękujemy również za pomoc w znalezieniu DJ-a. Gość The - Best!
Dziękujemy po raz kolejny i do zobaczenia w Piramidzie!!!!
Z własnego doświadczenia mogę Ci doradzić,że wesele w Piramidzie to naprawdę strzał w dziesiątkę,zarówno ze względów finansowych jak i estetycznych.Lokal jest fajnie i czysto urządzony,jedzenie i obsługa na poziomie,a to w naszym mieście często zawodzi.......Zrobisz jak uważasz,a moją opinię znasz,ja POLECAM!!!
~boleslawianka niezalogowany 23 stycznia 2015r. o 15:57
tez szukalam z siostra sali na wesele corki,jak tylko tam weszlysmy spojrzalusmy na siebie wymownie !! te plastikowe kwiatki ,cuda wianki,dla mnie zalosne ata plachta nad drzwiami na ktorej jest kg.kurzu.Dla mnie kiczowato nie mowiac o tej ilosco schodow po ktorej goscie musza biegac,aby np.wyjsc na papierosa !! brrr,czulam ze wszystko lepi sie tam z brudu.My wybralysmy rest.Europa,czysto schludnie,ladne wyjscie na ogrod.POLECAM Kruszyn bylam tam wczesniej na weselu i bylo super ;)
Ja brałam tam ślub w 2012 uważam że był to strzał w 10 !! Jedzenie pyszne i do oporu, co zostało to zabraliśmy do domu...żadnych oszust!!! Pan Dawid zrobił nam bonus- fire show dla gości- było MEGA.Wcale nie było kiczowato-samemu się wybiera orzecież wystrój, kwiaty itp...ochhh jeszcze raz bym ch etnie przeżyła ten dzień :D
Ja osobiście nie polecam, szefowa narzuca menu które ma na stałe w swojej karcie . Jak wcześniej wspomniała poprzedniczka organizacji brak miejsca dla palących, właściciel obiecał podczas rozmowy wstępnej że będziemy mieć pokaz barmański oczywiście nie było pokazu gdyż właściciel zażyczył sobie dodatkowe koszty z tym związane o których nie było mowy wcześniej mówiąc że to prezent. Idąc dziś na wesele w piramidzie nie ma żadnej różnicy w menu i organizacji niż 2,3 lata temu, wchodząc do restauracji czuje się unoszący zapach kurzu fuj
:(.......
Podobno w menu jest kuchnia Staropolska - nic bardziej mylnego
niestety nie ma nic z naszej polskiej kuchni .
Ogólnie nie polecam.
chyba jadyne co jest tam dobre to jedzenie !! a tych wszystkich kiczowatych dekoracji nie da sie sciagnac,mi wystarcza ta brudna plachta na byka ktora wisi nad wejsciem,dekoracja wiocha pl :>