~ napisał(a):~poldek napisał(a):~mdm napisał(a): Czas pokazać ratuszowym że powiatowi potrafią oddać, co najmniej równie mocno;)
Ale co pokazać? w czym?
A Warsztaty niepełnosprawnych podlegają pod prezesa, który jest z komitetu Romana, tylko nie bardzo rozumiem dlaczego z tego powodu mają cierpieć dzieci.
Z publikowanych materiałów wcale nie wynika, że ucierpią na tym dzieci. Myślę, że wręcz przeciwnie. Mam wrażenie, że chodzi o to kto będzie zarządzał kasą przekazywaną na WTZ. Kto powiedział, że zmiana oznacza, że będzie gorzej? Nie ulega wątpliwości, że rodzice wiedzą co jest najlepsze dla ich dzieci, ale to nie oznacza, że znają się na zarządzaniu. Myślę, że może być tylko lepiej.
~zniesmaczony napisał(a): ... aż chce się targnąć na własne życie czytając te dyrdymały...
kajtek68 napisał(a):~zniesmaczony napisał(a): ... aż chce się targnąć na własne życie czytając te dyrdymały...
Jesteś IDIOTĄ, czy masz tylko problem ?
Z WTZ, czy Dariuszem Kwaśniewskim ?
Zastosowana autokorekta
kajtek68 napisał(a): Gdybyś zaznaczył, że Twoje słowa to tylko kontekst, a nie sedno, to nie miałbyś problemu ze mną.
Nie pisz więc więcej, że chcesz się targnąć na własne życie.
Pozdrawiam
falco napisał(a): nie bardzo coś rozumie więc proszę o wytłumaczenie :)
jeśli WTZ powstało na zasadach ''stowarzyszenia'' rodziców to po co tam jakikolwiek urząd -czy to starostwo czy tez UM się w nie wtrąca...
wygląda mi to na kolejny ''skok na kasę'' lub zwykły ''lans''
jeśli coś dobrze funkcjonuje,ludzie pomimo zapewne trudności dają sobie radę ,to po co ?...czy po to by kolejną sprawę ''spieprzyć''?
obecności ''sióstr z Caritasu'' nie będę komentował bo zarzucicie mi tendencyjność ... ;)