~antyszcepionkowiec napisał(a): Drażnią mnie tacy chamscy ignoranci jak wy. Naśmiewacie się z kogoś kto ma takie poglądy a nie inne , jedocześnie sami swoje uważacie za słuszne. Na zasadzie "moje jest mojsze niż twojsze". Myślenie boli prawda??? Ktoś tam napisał że jak trwoga to do lekarza.
Człowieku jak trwoga cię dopadnie ale tak prawdziwa, gdzie żaden lekarz ci nie pomoże to nie pójdziesz do niego . Pójdziesz szukać właśnie tych nawiedzonych co tam wierzą w różne "bajki".
Lekarze w większości nie leczą twoich chorób i nie szukają przyczyny, tylko wypisują kolejne recepty na leki które jak w większości przeczytasz to wychodzi na to że strach połknąć
Ale widzę że was boli co innego . Was boli dupa. Więc jak was boli dupa to jest taka skuteczna maść na ból dupy :] bardzo tania
http://allegro.pl/masc-na-bol-dupy-lek-na-wszystkie-problemy-swiata-i4839051203.html
pozdrowienia dla Pannyzdzieckiem ;)
Brawo ,popieram,niestety słowo przeciw słowu,a mający w tym biznes będą walczyć i manipulować do upadłego.I to jest bardzo frustrujące gdy prawda jest kłamstwem a kłamstwo prawdą.Może mały resecik na Ziemi mógłby to zmienić?