Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki dla dzieci.

~ niezalogowany
3 lutego 2015r. o 14:24
Mi osobiscie o autyzm nie chodzi lecz o NOP, a nikt mi gwarancji nie da ze skoro juz po pierwszych szczepieniach bylo to ze teraz nie bedzie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~R.Koch niezalogowany
3 lutego 2015r. o 14:42
Cóż, jesteście po prostu zadufanymi ignorantami, którym wydaje się, że możecie być partnerami w dyskusji dla naukowców i lekarzy. Wyszukujecie w necie hochsztaplerow podszywajacych się po takowych i przejmujecie ich poglądy jako swoje. Pozostajecie ignorantami. Nikomu nie uczcie, to Polska choroba umysłu, prof. Czapinski dużo o tym pisuje.
~R.Koch niezalogowany
3 lutego 2015r. o 14:45
Nikomu nie ufacie -miało być.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 lutego 2015r. o 14:59
A szczególnie cieciom łasym na publiczną kasę , tu się z Tobą zgodzę Dochtór :D Moim Autorytetem jest w tej dziedzinie dr Jaśkowski i prof. Majewska. Liczne przykłady uszkodzeń organizmów , które mieliście leczyć , zgodnie z przysięgą Hipokratesa , a o której zapomniałeś dla mamony , czynią z Ciebie Dochtór jeszcze jednego sprzedawcę iluzji , nie lekarza.

Przykro mi. Koniec dyskusji

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~antyszczepionkowiec niezalogowany
3 lutego 2015r. o 15:12
Uuuu to R. Koch jest doktorrem? To coś Panu powiem. Pisanie na temat rodziców którzy troszczą się o dzieci i zastanawiają się czy im to służy nazywasz ignorantami i jakieś idiotyczne epitety tutaj mażesz to świadczy co nieco o Panu . No my prostaki niedouczone , plebs to rozumiem że bzdury piszą no ale Paaaan :] Boli co? Boli że ludzie sa coraz bardziej świadomi i nie wszyscy dają sie otumanić farmaceutycznej propagandzie? A co jest dowodem reklama jak matka siedzi nad szpitalnym łóżeczkiem dziecka i płacze? To ma mnie przekonać ? Albo to że lekarz w przychodni powie : To jest bezpieczne . Mi wasze słowo nie wystarcza. NA piśmie proszę zapewnić i wziąć odpowiedzialność za skutki uboczne
Bo wy lekarze nie lubicie jak wam sie zadaje pytania, wy lubicie jak pacjent milczy wtedy wy,możecie spokojnie przepisywać sterty recept
Leczycie chorobę ale nie przyczynę choroby.
~~214 niezalogowany
3 lutego 2015r. o 15:17
~antyszcepionkowiec napisał(a): Drażnią mnie tacy chamscy ignoranci jak wy. Naśmiewacie się z kogoś kto ma takie poglądy a nie inne , jedocześnie sami swoje uważacie za słuszne. Na zasadzie "moje jest mojsze niż twojsze". Myślenie boli prawda??? Ktoś tam napisał że jak trwoga to do lekarza.

Anty, wyluzuj, to tylko forum w BC a nie trybuna sejmowa :-)

Gdzie Ty widzisz chamstwo czy ignorancję, po prostu poglądy pewnych osób są traktowane w kategoriach absurdu, ale na tym podlega swoboda dyskusji, zatem możesz pisać, że szczepionki to zło wcielone, ziemia jest płaska a poseł Hofman to krynica uczciwości w Polsce, i dla większości osób będą to twierdzenia śmieszne, choć oczywiście Ty masz prawo je wyrażać (nie będzie to chamstwem czy naiwnością z Twojej strony), a ja mogę się z nich śmiać (co również nie będzie naiwnością lub chamstwem z mojej strony).

zatem, make peace not war albo lepiej idż z Panną na piwko ;-)
~ niezalogowany
3 lutego 2015r. o 15:20
A tak na marginesie , to kto ma być partnerem do dyskusji? Dlaczego nie my zwykli ludzie którym się aplikuje na chama ten syf?
Dlaczego uważasz nas za zadufanych ignorantów którym się coś wydaje? A dlaczego tobie się wydaje że niby co ty reprezentujesz jakiś poziom? Niby jaki??? AAAAA ja wiedzieć ! Wy doktorki jesteście tylko na poziomie a my plebsik to króliki doświadczalne :D i my sie nie interesować co wstrzykujecie naszym dzieciom tylko grzecznie i posłusznie wykonywać . :D

Prosze bardzo podyskutuj z biochemikiem i neurobiologiem ignorancie

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 lutego 2015r. o 15:32
Te , dwieście czternastka , tu nie chodzi o poglądy. Mam pięć dych na karku. Od kilku lat studiuję rzeczywistość i polskie absurdy. Słucham różnych Ludzi i czytam opinie . Dużo tego , ale można co nieco powiedzieć. Mam dwójkę dzieci , zdrowe , pomimo szczepień. Mam też kilka znanych przypadków , gdzie dzieci nie miały tyle szczęścia. Wqurwia mnie , że tzw. instytucje państwowe mówią mi co mam robić. Państwo jak do tej pory o mnie nie dbało , ale podatki ściąga i każe szczepić. H... D... i kamieni kupa , jak klasyk powiedział. Ważne jest to , co siedzi w ludzkich sercach.

Masz tam jaką Iskierkę Stwórcy , czy dla mamony matkę sprzedasz ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza