Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):
Kto z bigfarmy odpowie na pytania dr Ratha , jeśli Jaśkowski i Majewska Ci nie pasują Pychuś :D
~R.Koch napisał(a): Nie odmawiam wam prawa do nieszczepienia swoich dzieci. Podpiszecie stosowną deklarację, zostanie to w dokumentacji. Wasze dziecko zajrzy tam kiedyś, gdyby nieszczęście w postaci ciężkiej choroby zakaznej się przytrafiło.Podaj choć jedną ciężką chorobę zakażną?z której nie można się wyleczyć?wszystkie choroby przechodzą same,wystarczy je wyleżeć,tak?czy nie?bo lek od zażycia go działa tylko przez godzinę tak?czy nie?JEDYNYM LEKIEM SKUTECZNYM poDAWANYM W SZPITALACH W KROPLÓWCE JEST WITAMINA C STĘŻENIE 95%(ale wyczytałem w necie że już nie będą jej POdawać żeby zwiększyć umieralność) POwiedz wszystkim prawdę,nie nie POwiesz bo 2 zyla nie dostaniesz,tylko tyle jest dla ciebie warte ludzkie życie?
Pynchoon napisał(a):
Zatem gratuluję Twoim "autorytetom" udowodnili rzecz znaną od dawna, przedawkowanie może mieć negatywne skutki, oczywiście możesz również potwierdzić to na sobie :-)
~R.Koch napisał(a): To mój ostatni wpis na ten temat, nie zgadzam się na taki potok inwektyw, ale odpiszè. Śmiertelnych chorób zakaźnych jest dużo. Najważniejsze to HIV-powoduje wystąpienie AIDS. Wirusowe zapalenie wątroby typu B, C -często rozwija się marskosc wątroby, rak wątroby i zgon.Posocznice meningokokowe są najczęściej przyczyną sepsy czyli posocznicy, częste zgony. Jest tego więcej, ale szkoda.mi czasu na pisanie. Nie chcę mi się już z wami gadać. Frankie says no more...to się Qrwa na HIV zaszczep.zapalenie wątroby no proszę cię,gdzieś ty te studia kończył ?to ja wiem więcej od ciebie,no daj spokój idż do gilowania recept bo w tym jesteś mocny.
~R.Koch napisał(a): To mój ostatni wpis na ten temat, nie zgadzam się na taki potok inwektyw, ale odpiszè. Śmiertelnych chorób zakaźnych jest dużo. Najważniejsze to HIV-powoduje wystąpienie AIDS. Wirusowe zapalenie wątroby typu B, C -często rozwija się marskosc wątroby, rak wątroby i zgon.Posocznice meningokokowe są najczęściej przyczyną sepsy czyli posocznicy, częste zgony. Jest tego więcej, ale szkoda.mi czasu na pisanie. Nie chcę mi się już z wami gadać. Frankie says no more...mówimy o szczepiokach dla dzieci ,a ty mi pitolisz o HIV i chorobie chlania bełtó korboli cz zwał jak zwał,nie masz argumentów,choroba pneumokoki pochodzi z Tiutiurlistanu,ale szczepionka jak najbardziej prawdziwa,choroba wsciekłych krów i ptasia grypa gdzie nie padł ani jeden ptak,a szczepionka schodziła jak ciepłe bułki,gdyby ludzie byli uświadomieni to bys uice zamiatał.
Pannazdzieckiem napisał(a):
Gratuluję nowego nicu Pychuś :) Te całe Wasze badania , w których dzięki Bogu nie uczestniczyłem , to H... D... i kamieni kupa. Nie macie pojęcia . Czym jest elektron. Nic nie wiecie o czarnych dziurach i Osobliwościach Stwórcy.
Nie szargaj sobie twarzy moimi Autorytetami, Cieciu . Odpowiedz mi na pytanie , czy potrafisz się ogolić , nie plując sobie w twarz ?
Ble , ble , ble , jak zwykle