Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki dla dzieci.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 lutego 2015r. o 9:50
Dokładnie Kluczniku , opatentowali go sobie fujara e. Nawet gdzieś miałem numer patentu , ale się zawieruszył.
Te , Cieciu po fakultetach , potrafisz się ogolić , nie plując w lustro ? Bo ja tak :D

Dopisane 04.02.2015r. o godz. 09:50:

Bożesz , Ty mój , jak ja nie cierpię zielonego robota :|
To fujary nie są , to mordercy , a w oryginalnym moim wpisie stało CH.U.J.E ... przez ch , żeby był dłuższy , ponoć Paniom się to podoba :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
4 lutego 2015r. o 10:18
Pannazdzieckiem napisał(a):
Kto z bigfarmy odpowie na pytania dr Ratha , jeśli Jaśkowski i Majewska Ci nie pasują Pychuś :D

Panna, jedynym z tej trójki, który przeprowadził jakieś badania jest dr Majewska, która udowodniła na szczurach, że podając thimerosal szczurom w dawce kilkaset razy większej niż w przypadku dawki dopuszczalnej u ludzi, zauważalne jest kumulowanie rtęci w organach wewnętrznych (czyli nie została ona wydalona), co na pewno prowadzi do skutków negatywnych.

Zrób zatem na sobie prosty test, dopuszczalna dawka soli kuchennej dla człowieka to około 5 g dziennie, spróbuj spożyć jednorazowo, w ciągu dnia, dawkę 100 razy większą - 500 g, wiesz jaki osiągniesz skutek, zgon, ponieważ dawka śmiertelna dla człowieka to 250 g (prawie szklanka). Spróbuj to samo z paracetamolem, witaminą A lub D, herbatą, kawą, alkoholem czy nawet zwykłą wodą. Za każdym razem udowodnisz, że dawka kilkaset razy większa od dopuszczalnej jest bardzo szkodliwa, a w większości przypadków śmiertelna.

Zatem gratuluję Twoim "autorytetom" udowodnili rzecz znaną od dawna, przedawkowanie może mieć negatywne skutki, oczywiście możesz również potwierdzić to na sobie :-)

Jak już Ci pisałem, nie dogadamy się w tej sprawie, Ty będziesz mi wklejał filmiki z youtube, gdzie Twoi naukowcy opowiadają bajki nie mające potwierdzenia w żadnych przeprowadzonych przez nich badaniach (za wyjątkiem badań dr. Majewskiej, o której pisałem powyżej) i oczekiwał że udowodnię, że to co jest na tych filmikach to bzdura. A ja tego nie muszę robić, bo to rolą tych "naukowców" jest przeprowadzić badania i udowodnić, że mają rację, czego oczywiście nie robią i nie zrobią.

Dopisane 04.02.2015r. o godz. 10:18:

z ciekawości poczytałem sobie o dr Jaśkowskim, zanim zajął się szczepionkami był "fachowcem" od energetyki jądrowej, jego "fachowe"opinie doczekały się komentarza:

http://www.atom.edu.pl/images/stories/atomowe/bezpieczenstwo/czarnobyl/zarzad_ptfm_oryginal_oswiadczenia_o_jaskowskim.pdf
~klucz-nick niezalogowany
4 lutego 2015r. o 10:49
~R.Koch napisał(a): Nie odmawiam wam prawa do nieszczepienia swoich dzieci. Podpiszecie stosowną deklarację, zostanie to w dokumentacji. Wasze dziecko zajrzy tam kiedyś, gdyby nieszczęście w postaci ciężkiej choroby zakaznej się przytrafiło.
Podaj choć jedną ciężką chorobę zakażną?z której nie można się wyleczyć?wszystkie choroby przechodzą same,wystarczy je wyleżeć,tak?czy nie?bo lek od zażycia go działa tylko przez godzinę tak?czy nie?JEDYNYM LEKIEM SKUTECZNYM poDAWANYM W SZPITALACH W KROPLÓWCE JEST WITAMINA C STĘŻENIE 95%(ale wyczytałem w necie że już nie będą jej POdawać żeby zwiększyć umieralność) POwiedz wszystkim prawdę,nie nie POwiesz bo 2 zyla nie dostaniesz,tylko tyle jest dla ciebie warte ludzkie życie?
~R.Koch niezalogowany
4 lutego 2015r. o 12:12
To mój ostatni wpis na ten temat, nie zgadzam się na taki potok inwektyw, ale odpiszè. Śmiertelnych chorób zakaźnych jest dużo. Najważniejsze to HIV-powoduje wystąpienie AIDS. Wirusowe zapalenie wątroby typu B, C -często rozwija się marskosc wątroby, rak wątroby i zgon.Posocznice meningokokowe są najczęściej przyczyną sepsy czyli posocznicy, częste zgony. Jest tego więcej, ale szkoda.mi czasu na pisanie. Nie chcę mi się już z wami gadać. Frankie says no more...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 lutego 2015r. o 13:03
Pynchoon napisał(a):
Zatem gratuluję Twoim "autorytetom" udowodnili rzecz znaną od dawna, przedawkowanie może mieć negatywne skutki, oczywiście możesz również potwierdzić to na sobie :-)

Gratuluję nowego nicu Pychuś :) Te całe Wasze badania , w których dzięki Bogu nie uczestniczyłem , to H... D... i kamieni kupa. Nie macie pojęcia . Czym jest elektron. Nic nie wiecie o czarnych dziurach i Osobliwościach Stwórcy.

Nie szargaj sobie twarzy moimi Autorytetami, Cieciu . Odpowiedz mi na pytanie , czy potrafisz się ogolić , nie plując sobie w twarz ?

Ble , ble , ble , jak zwykle :D

Dopisane 04.02.2015r. o godz. 13:03:

Właśnie do mnie dotarło :D Jesteśmy , jaj Jahwe i Sathan Pychusiu :D Ale qurwa jaja. Mów mi chamski chadziar Pychusiu :D

Wszystko zniosę , jak kogut :D

Proponuję urządzić uroczysty pogrzeb dr Kocha :D

Kto za , Bolecnauci i Bolecnautki ? :D Ręka do góry :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4 lutego 2015r. o 13:13
~R.Koch napisał(a): To mój ostatni wpis na ten temat, nie zgadzam się na taki potok inwektyw, ale odpiszè. Śmiertelnych chorób zakaźnych jest dużo. Najważniejsze to HIV-powoduje wystąpienie AIDS. Wirusowe zapalenie wątroby typu B, C -często rozwija się marskosc wątroby, rak wątroby i zgon.Posocznice meningokokowe są najczęściej przyczyną sepsy czyli posocznicy, częste zgony. Jest tego więcej, ale szkoda.mi czasu na pisanie. Nie chcę mi się już z wami gadać. Frankie says no more...
to się Qrwa na HIV zaszczep.zapalenie wątroby no proszę cię,gdzieś ty te studia kończył ?to ja wiem więcej od ciebie,no daj spokój idż do gilowania recept bo w tym jesteś mocny.
4 lutego 2015r. o 13:22
~R.Koch napisał(a): To mój ostatni wpis na ten temat, nie zgadzam się na taki potok inwektyw, ale odpiszè. Śmiertelnych chorób zakaźnych jest dużo. Najważniejsze to HIV-powoduje wystąpienie AIDS. Wirusowe zapalenie wątroby typu B, C -często rozwija się marskosc wątroby, rak wątroby i zgon.Posocznice meningokokowe są najczęściej przyczyną sepsy czyli posocznicy, częste zgony. Jest tego więcej, ale szkoda.mi czasu na pisanie. Nie chcę mi się już z wami gadać. Frankie says no more...
mówimy o szczepiokach dla dzieci ,a ty mi pitolisz o HIV i chorobie chlania bełtó korboli cz zwał jak zwał,nie masz argumentów,choroba pneumokoki pochodzi z Tiutiurlistanu,ale szczepionka jak najbardziej prawdziwa,choroba wsciekłych krów i ptasia grypa gdzie nie padł ani jeden ptak,a szczepionka schodziła jak ciepłe bułki,gdyby ludzie byli uświadomieni to bys uice zamiatał.
3688
#Pynchoon nieaktywny
4 lutego 2015r. o 13:57
Pannazdzieckiem napisał(a):
Gratuluję nowego nicu Pychuś :) Te całe Wasze badania , w których dzięki Bogu nie uczestniczyłem , to H... D... i kamieni kupa. Nie macie pojęcia . Czym jest elektron. Nic nie wiecie o czarnych dziurach i Osobliwościach Stwórcy.

Nie szargaj sobie twarzy moimi Autorytetami, Cieciu . Odpowiedz mi na pytanie , czy potrafisz się ogolić , nie plując sobie w twarz ?

Ble , ble , ble , jak zwykle

[img=1423054548_tvg2c3m.jpg]

;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza