Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki dla dzieci.

~klucz-nick niezalogowany
5 lutego 2015r. o 15:22
ciekawe jak się całujesz?albo jak loda robisz?wiesz ile tam zarazy człowiek ma 100 razy więcej bakterii w ustach niż pies,bez bakteryjny sposób otwierania sklejonych woreczków;zwilżasz usta językiem obficie wkładasz worek w usta miętolisz ustami i językiem aż do skutku.do rozwarcia woreczka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 lutego 2015r. o 15:28
~jola napisał(a): nie bądź taką skromną panienką ;-) przecież na forum jesteś krynicą mądrości wszelkiej, rozpracowałeś każdy spisek, ostrzegasz przed każdym złem, dzięki tobie rzucam kamieniami w samoloty bo mnie opryskują, a jak przechodzę obok banku to spluwam, bo też chcę drukować swoje pieniądze. przypuszczam, że nawet swoich dzieci nie szczepiłeś i Ty nie jesteś szczepiony, tyś po prostu prorok, który nas wyprowadzi z niewoli

od dziś zacznę rzucać jeszcze kamieniami w lekarzy, bo to spadkobiercy doktora Mengele, którzy chcą nas potruć szczepionkami, ale na szczęście Ty do zauważyłeś.

dziękuję Ci za twą mądrość i przenikliwość ;-)

Jola ,zajefajnie to ujęłaś,brawo popieram w 100% :* :D :D

Zmoderowano 05.02.2015 godz.15:30 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 lutego 2015r. o 15:33
Jak zwykle do usług :D A mówiłem Ci już coś o Bogu ? Stary jestem już i zniedołężniały , pamięć nie ta . Dlatego pytam :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~antyszczepionkowiec niezalogowany
5 lutego 2015r. o 15:45
"od dziś zacznę rzucać jeszcze kamieniami w lekarzy, bo to spadkobiercy doktora Mengele, którzy chcą nas potruć szczepionkami, ale na szczęście Ty do zauważyłeś."

Fajnie się pociska głodne kawałki co nie? Mengele to była gnida która współpracowała z firmami farmaceutycznymi które to dostarczały do obozu w cyklon b podobnoż Bayer.Gnida która wydłubywała dzieciom oczy, przeszywała kończyny, wyjmowała ciężarnym dzieci na żywca z łona i inne potworności. Wiele takich gnid po wojnie nie została skazana za zamordowanie 11 milionów ludzi. Wiele z tych gnid prowadziła właśnie eksperymenty w obozach i współpracowała z firmaami farmaceutycznymi. Wiele tych gnid nie została skazana i dożyła spokojnej starości.
~ niezalogowany
5 lutego 2015r. o 15:49
Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie :) Cebula i czosnek , naturalne antybiotyki . Żadnych kwasów Omega Trzy , bo ryby są sztucznie hodowane i jeden Bóg raczy wiedzieć , co żrą. I żadnych pitolanów magnezu i innych suplementów diety... i nic Wam nie będzie :)

Na deser mięcho i papryka :D

I nie szczepić , być może Naród się odrodzi :)Dopisane 03.02.2015r. o godz. 14:18:No i ogóry , oraz piwko :D

A to akurat prawda ,prymitywy żrące badziewie i lubiące się nachlać zazwyczaj cieszą się wspaniałym zdrowiem.
~ niezalogowany
5 lutego 2015r. o 16:05
~klucz-nick napisał(a): ciekawe jak się całujesz?albo jak loda robisz?wiesz ile tam zarazy człowiek ma 100 razy więcej bakterii w ustach niż pies,bez bakteryjny sposób otwierania sklejonych woreczków;zwilżasz usta językiem obficie wkładasz worek w usta miętolisz ustami i językiem aż do skutku.do rozwarcia woreczka.

Wiem gdzie i ile człowiek ma kolonii bakterii ,nie musisz mi o tym przypominać ,twój sposób otwierania woreczka jest co najmniej "niesmaczny" co zaś do "całowania się" to przecież jak będę "się" całować to nic mi nie grozi,chyba że zacznę kogoś całować,ale na szczęście na dzień dzisiejszy sprawy tak się maja ,że nie "pobieram" od nikogo żadnych bakterii i dobrze mi z tym .Hallelujah. :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 lutego 2015r. o 16:17
Masz czelność Piędziesiątkaszustka kwestionować składniki Stwórcy ? Naród Żydowski tylko cebulę i czosnek, i zobacz jak daleko zaszedł. Tylko nam wciska pitolany magnezu i omegi TRZY :D Nie mówiąc o szczepionkach.

Drodzy Państwo , bardzo mi zależy na tym , aby przyszłe pokolenia Polaków i Polek żyły w szczęściu i zdrowiu. Aby mogły generować radość Stwórcy. To samo myślę o Wszystkich pozostałych mieszkańcach Planety i Wszechświata.

Proszę Was , nie szczepcie. To tylko mamona. Już Joszua wypędził kupców ze Świątyni. Było to dwa tys. lat temu.

Wy, zróbcie to dzisiaj :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
5 lutego 2015r. o 16:27
[img=1423150031_sdq4ydn.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza