Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki dla dzieci.

~ niezalogowany
6 lutego 2015r. o 23:48
nie myśleć ,tego nauczyli Was idealnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11922
#Poirytowany nieaktywny
7 lutego 2015r. o 0:15
anty...zdajesz sobie sprawę w ogóle z tego jaka ciemnota z Ciebie wyłazi ?
~ niezalogowany
7 lutego 2015r. o 2:22
nie irytuj się :)

http://dzieci.pl/kat,1034459,title,Antyszczepionkowcy-grozni-jak-pijani-kierowcy,wid,17239554,wiadomosc.html?smgputicaid=6144c3
~klucz-nick niezalogowany
7 lutego 2015r. o 11:10
~ napisał(a): nie irytuj się :)

http://dzieci.pl/kat,103445=6144c3
za tego POsta jak troll na usługach karteli farmaceutycznych umieści na forum gaża za to może sięgać do 5 zyla,a ci co umieszczają takie POsty co zachęcają do szczepień to się nie szczepią.taki z tego morał nie życz drugiemu co tobie nie miłe.
9 lutego 2015r. o 11:11
amiszę się nie szczepią i nie chorują u nich nie ma epidemii ,mimo nie stosowania środków chemicznych typu np mydło.
~M niezalogowany
9 lutego 2015r. o 11:33
Moi rodzice są szczepieni ja jestem szczepiona i moje dzieci też szczepię.Nie wiem o co ta afera robienie ludziom wody z mózgu.W każdej dziedzinie na całym świecie są osoby które są ZA czymś bądź PRZECIW czemuś.Nie dajcie się zwariować róbcie to co uważacie za stosowne.Ja nie obrażam nikogo i nie namawiam na szczepienia więc przeciwnicy nie powinni obrażać SZCZEPIONYCH i namawiać ich do zmiany decyzji.
9 lutego 2015r. o 11:41
~M napisał(a): Moi rodzice są szczepieni ja jestem szczepiona i moje dzieci też szczepię.Nie wiem o co ta afera robienie ludziom wody z mózgu.W każdej dziedzinie na całym świecie są osoby które są ZA czymś bądź PRZECIW czemuś.Nie dajcie się zwariować róbcie to co uważacie za stosowne.Ja nie obrażam nikogo i nie namawiam na szczepienia więc przeciwnicy nie powinni obrażać SZCZEPIONYCH i namawiać ich do zmiany decyzji.
POwiedz to rodzicom co ich POciecha ma AUTYZM.
~M niezalogowany
9 lutego 2015r. o 12:22
Szkoda że twoi rodzice nie zdecydowali się abyś jednak zakończył swą karierę jako plama na prześcieradle.Idź się zaszczep może złość Ci przejdzie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza