tomciowis napisał(a): Ja tam dawno temu raz zostawiłem auto na wymianę opon. Wymiana opon była gratis pod warunkiem kupna gum w ich sklepie. Kupiłem też dętki żeby było wszystko nowe a na koniec zapłaciłem i tak za robociznę zdjęcia opon bo jak się okazało mechanik musiał zdemontować opony aby wymienić dętki. Od tamtej pory omijam z daleka.
~ napisał(a):FIAT(FSO)125p,maluch,FSO Polonez,Syrena,Warszawa,Lada,Moskwicz,Tawrija,Skoda 100MB do 120MB,TATRA,Dacia,FIAT 127p 128 131 132 Mirafiori,Oltcik,Trabant,Wardburg,Zaporożec,Zastawa, :Ptomciowis napisał(a): Ja tam dawno temu raz zostawiłem auto na wymianę opon. Wymiana opon była gratis pod warunkiem kupna gum w ich sklepie. Kupiłem też dętki żeby było wszystko nowe a na koniec zapłaciłem i tak za robociznę zdjęcia opon bo jak się okazało mechanik musiał zdemontować opony aby wymienić dętki. Od tamtej pory omijam z daleka.
Co to za auto z dętkami może z rowerem pomyliłeś Zorro?
~klucz-nick napisał(a):rower,wózek dziecięcy itd.~ napisał(a):FIAT(FSO)125p,maluch,FSO Polonez,Syrena,Warszawa,Lada,Moskwicz,Tawrija,Skoda 100MB do 120MB,TATRA,Dacia,FIAT 127p 128 131 132 Mirafiori,Oltcik,Trabant,Wardburg,Zaporożec,Zastawa, :Ptomciowis napisał(a): Ja tam dawno temu raz zostawiłem auto na wymianę opon. Wymiana opon była gratis pod warunkiem kupna gum w ich sklepie. Kupiłem też dętki żeby było wszystko nowe a na koniec zapłaciłem i tak za robociznę zdjęcia opon bo jak się okazało mechanik musiał zdemontować opony aby wymienić dętki. Od tamtej pory omijam z daleka.
Co to za auto z dętkami może z rowerem pomyliłeś Zorro?
tomciowis napisał(a): Ja tam dawno temu ....Co tu tomciowis napisał?....gimbusy do książek uczyć się czytać że zrozumieniem,ferie się skończyły.Już takie głupie posty o rowerze to tylko nasza młodzież mogła napisać.Samochody miały nie tylko opony ale i dętki a polmozbyt doskonałe to pamięta bo działa 20 lat jak nie lepiej w kazdym bądź razie ja od dzieciaka go pamiętam i pamiętam że dziadka fiatran miał dętki.