~bolo napisał(a): Czytając te bzdetne komentarze najlepszy to komentarz ATERA -człowieku ty jestes pschicznie chory ,niema takiej opcji zeby w jakim kolwiek warsztacie nie załozono wkładek hamulcowych bo wogule niemiałbys hamulców Z tego co widziałem w Polmozbycie po kazdej naprawie układ hamulcowy jestsprawdzany na płycie diagnostycznej .
~bolo napisał(a): Czytając te bzdetne komentarze najlepszy to komentarz ATERA -człowieku ty jestes pschicznie chory ,niema takiej opcji zeby w jakim kolwiek warsztacie nie załozono wkładek hamulcowych bo wogule niemiałbys hamulców Z tego co widziałem w Polmozbycie po kazdej naprawie układ hamulcowy jestsprawdzany na płycie diagnostycznej .
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~bolo napisał(a): Czytając te bzdetne komentarze najlepszy to komentarz ATERA -człowieku ty jestes pschicznie chory ,niema takiej opcji zeby w jakim kolwiek warsztacie nie załozono wkładek hamulcowych bo wogule niemiałbys hamulców Z tego co widziałem w Polmozbycie po kazdej naprawie układ hamulcowy jestsprawdzany na płycie diagnostycznej .
gi w
PPsychiczny to ty jesteś miałem taka przygode ze włąsnie nie załozyli mi wkałdek hamulcowych i pojechałem jak towarowy i było to vw w w ok 100 tys miesci Pokupczyli sie niesamowicie i mam swiadow baranie jeden .Przez to miałem zawsze ulgi