~klient napisał(a): Po pierwsze jestem a w sumie bylem tam bardzo częstym gościem i bardzo mi przykro patrzeć na to co się stało! Co do tych kretyńskich tekstów o Kórnikach i nielegalnym stawianiu tego grilla koło cpn... Po 1 nie widziałem nigdy kornika za 100 tyś po 2 właścicielem jest kobieta P. Ala zreszta bardzo sympatyczna i wszystko jest jak najbardziej legalne to nie pierwszy grill kolo cpn na łąkach tez jest i na iłowej no i okmianach i to wszystko koło CPN-ów... Szkoda bardzo tego grilla fajne jedzonko i fajne dziewczyny załogę miała bardzo fajna i było z kim pogadać i przy okazji popatrzeć na ładne dziewczyny... Szkoda bo chyba wszystkie bez pracy zostały!! Ale mam nadzieje ze się odbudują i będę mógł tam wpadać na kiełbaskę lub goloneczkę 😏 Pozd dziewczyny i powodzenia 😉
O jakim"Kórniku" piszesz z dużej litery ,tym koło Poznania :D :D :D ? Ludzie ,to przykre ,że spaliła się ta "pańczczyźniana chatka" ale nie rozumiem tego płaczu za kiełbasą i golonką,czy już nie ma zdrowszego i bardziej smacznego jedzenia na świecie? żeby tak żałować trucizny? Dziwne gusta :| :| Właścicielom zyczę żeby szybko postawili nową szopkę z wykwintnymi daniami ,godnymi królewskiego stołu.