Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Którędy na Warszawę ?

~ niezalogowany
7 lutego 2015r. o 19:17
Mobile jak najszybciej dojechać do Warszawy ? Czy Łódź ma obwodnicę ? Ostatnio jechałam S- 8 prawie pod Łódź ,następnie A-1 do Piotrkowa a następnie gierkówką do stolicy.Da się prościej i szybciej.
Szerokości.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
7 lutego 2015r. o 21:15
Zależy gdzie dokładnie jedziesz, ja preferuję wjazd od A2, zatem z S8 jadę na S14 i omijając Łódź przez Zgierz wskakuję na A2. Poza tym przed Jankami masz remonty i przebudowę a dodatkowo korki w Raszynie, dlatego stamtąd uciekam.
11856
#darek69 nieaktywny
7 lutego 2015r. o 21:16
NIESTETY ALE CHYBA TO JEDYNA PRZYZWOITA TRASA. TYLKO UWAŻAJ NA ROLNIKÓW.
670
ramaj
7 lutego 2015r. o 21:58
S8 do S14 dalej przez Łódź 14-tką do węzła z A2 (Stryków).A2 - W-wa.
670
ramaj
8 lutego 2015r. o 8:56
(...) Zdaj sie na nawigację ,przekonasz się czy zawsze sie opłaca.

Zmoderowano 08.02.2015 godz.13:16 - powód: usunięcie cytowanego posta (moderator)
~mops niezalogowany
8 lutego 2015r. o 15:19
ramaj napisał(a): (...)
Zdaj sie na nawigację ,przekonasz się czy zawsze sie opłaca.Zmoderowano 08.02.2015 godz.13:16 - powód: usunięcie cytowanego posta (moderator)

zamiast nawigacji masz aplikacje w internecie, planujące dokladnie trasy, z podaniem kryterii ( droga najszybsza, ekonomiczna, najkrótsza itd)- szczegolnie polecam link Michelin24.
~ niezalogowany
8 lutego 2015r. o 17:42
A więc tak,Jestem na lotnisku Okęcie.Jechałam do końca 2 pasmówki S 8.Następnie nawigacja kieruje na Łódź, a kierunkowskazy różnie.Warszawa na wprost przez Łódź i w prawo na Piotrków.Pojechałam prosto.Widzisz że są numery drogi,, 91'' .Po chwili ,,.9'' jest zaklejona żółtą taśmą i wychodzi że jedziemy ,,1''.Przekonałam się że Łódź nie ma obwodnicy ,i droga nr.,,14'' do A2 to droga przez miasto.Synchronizacja świateł to masakra.Przynajmniej w niedzielę.2 tygodnie temu jechałam na O
kęcie przez Piotrków..I w dzień powszedni taka trasę polecam.

Dzięki Rafi za reakcję.Dobrze że POsprzątałeś.
Szerokości,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza