~ania napisał(a): Lijewska nigdy nie pałała miłością do ludzi.
nawet tych którzy jej sprzyjali. To zimna wyrachowana baba.
~kaj napisał(a): Popatrz ile robi dla takich staruchów jak my.Cały tydzień moge siedzieć w BOK albo MCC i nie nudzić sie na starość jak to było wcześniej .
~kaj napisał(a):~ania napisał(a): Lijewska nigdy nie pałała miłością do ludzi.
nawet tych którzy jej sprzyjali. To zimna wyrachowana baba.
Co ty kobieto pierniczysz. Popatrz ile robi dla takich staruchów jak my.Cały tydzień moge siedzieć w BOK albo MCC i nie nudzić sie na starość jak to było wcześniej .WSPANIAŁA i mysle ze PREZYDENT nie podda sie oszołomom.
Wszystkiego dobrego Pani Dyrektor
~kaj napisał(a):
Ci o ktorych mówię swoje 40 lat odpracowali.Za gowniane emerytury zyją i cieszą sie ze nie muszą patrzec w głupie pudło całymi dniami .DZIĘKI PANI LIJEWSKIEJZmoderowano 10.02.2015 godz.20:12 - powód: błąd cytowania (moderator)
~ napisał(a):~kaj napisał(a):
Ci ktorzy znają moje wpisy od co najmniej 3lat z instytucją o ktorej piszesz mnie nie połączą .Ciebie na pewno połaczą z grupą oszołomów i tą właśnie instytucją.
Ci o ktorych mówię swoje 40 lat odpracowali.Za gowniane emerytury zyją i cieszą sie ze nie muszą patrzec w głupie pudło całymi dniami .DZIĘKI PANI LIJEWSKIEJZmoderowano 10.02.2015 godz.20:12 - powód: błąd cytowania (moderator)
Uwaga! skoro wybiła godzina 16.00 to tradycyjnie zaczynaja sie wpisy osób mocno zwiazanych z panią dyrektor. Osoby te chwalą (swoją) szefową BOK-MCC pod niebiosa, aż dziwne że nie ma jeszcze oficjalnej petycji o budowę pomnika na pl Piłsudskiego?
Dlaczego dopiero po 16.00? Ponieważ przed 16.00 jest ciezko pomimo tego że bardzo by się chciało, to jednak nieżyczliwi mogą namierzyć IP... a głupio by sie zrobiło gdyby źródłem piesni pochwalych okazał się przypadkiem jakiś komputer w instytucji państwowej. Prawda panie kolego?
~ napisał(a):~kaj napisał(a):
Uwaga! skoro wybiła godzina 16.00 to tradycyjnie zaczynaja sie wpisy osób mocno zwiazanych z panią dyrektor. Osoby te chwalą (swoją) szefową BOK-MCC pod niebiosa, aż dziwne że nie ma jeszcze oficjalnej petycji o budowę pomnika na pl Piłsudskiego?
Dlaczego dopiero po 16.00? Ponieważ przed 16.00 jest ciezko pomimo tego że bardzo by się chciało, to jednak nieżyczliwi mogą namierzyć IP... a głupio by sie zrobiło gdyby źródłem piesni pochwalych okazał się przypadkiem jakiś komputer w instytucji państwowej. Prawda panie kolego?