Pannazdzieckiem napisał(a): I żeby nie być gołosłownym :
Oświadczenie :
Zgodnie z wezwaniem na rozprawę pojednawczą , jak zostało to ujęte w wezwaniu z dnia 02.10.2019 , oświadczam , że jestem gotów do pojednania i wzajemnego " odpuszczenia grzechów " . Słowa jakich użyłem są faktem. lecz działając z inspiracji i prowokacji Pana Janusza T. , działając w afekcie przez dość długi okres czasu nie sądziłem , że nasza pisanina na portalu Bolec.info będzie miała finał w sądowej sali . Do głowy by mi nie przyszło angażować Wymiar Sprawiedliwości błahymi sprawami i drobnymi potyczkami słownymi.
Jeśli na tejże rozprawie ma dojść do pojednania , gotów jestem publicznie przeprosić Pana Janusza T> za użyte prze ze mnie słowa , wszelako pod warunkiem , że Pan Janusz T. również pragnie pojednania .
Jeśli jednak ma to być rozprawa nad oskarżonym Piotrem Różańskim , z wymiarem kary w tle , to spieszę poinformować , że ja również usłyszałem kilka ( pisanych ) słów i dysponuję na to dowodami.
Ufam , że Pan Janusz T. również będzie chciał pojednania podobnie jak Sąd i ja .
Z wyrazami szacunku Piotr Różański
I koniec telenoweli z falco w roli głównej.
No chyba , że następny scenariusz się już pisze w odniesieniu do np . Skornika :D
Prosiłem , olałeś mnie krynico ipeenku , więc sobie sam wyszperałem . Wtedy podałem rękę zgodnie z dewizą " łączyć , nie dzielić " . Tym razem wióry polecą .
To kiedy ta rozprawa donosicielu ?
Miłego grzybobrania , życzy dupek ... odnotowane :)