Horus napisał(a): a mu właśnie wróciliśmy ze spacerku...
psiaki wybiegane ,my dotlenieni...
a tutaj? ...jak widzę kolejne ''popisy'' frustrata ...:]
i nagle oburzony że ktoś użył jego nazwiska...
przecież to skrajny ...izm ...sam je tutaj opublikował nawet z adresem a teraz jęczy...
pozwij go ...hahaha
bo jeśli o mnie chodzi to ''masz to jak w banku''
i zakwiczysz...Dopisane 20.12.2020r. o godz. 14:25:~~Mlecznoróżowy Złocień napisał(a):~~Szaroczarna Szydlica napisał(a): przecież to tchórz co tylko potrafi przy monitorku prowokować
A ja myślę, że rozważny człowiek i nie potrzebuje w swoim domu szpicla, co będzie trąbił o wszystkim na prawo i lewo. Takich ludzi się unika jak zarazy.
oto jak słowa prawdy zwyciężają ...
ale to też zapewne piszę ja ...;)
''szpicla''?
słuszne spostrzeżenie...:]
''zaraza''?...a cholera wie co by tu przyniósł zwłaszcza jak obcuje się a to na ''rampie ''z żulami a to poszukuje się swojego ''katharsis'' i z kim popadnie...
:]
Horus napisał(a): :)
~~Żółtawordzawa Rzeżucha napisał(a):Horus napisał(a): a mu właśnie wróciliśmy ze spacerku...
psiaki wybiegane ,my dotlenieni...
a tutaj? ...jak widzę kolejne ''popisy'' frustrata ...:]
i nagle oburzony że ktoś użył jego nazwiska...
przecież to skrajny ...izm ...sam je tutaj opublikował nawet z adresem a teraz jęczy...
pozwij go ...hahaha
bo jeśli o mnie chodzi to ''masz to jak w banku''
i zakwiczysz...Dopisane 20.12.2020r. o godz. 14:25:~~Mlecznoróżowy Złocień napisał(a):~~Szaroczarna Szydlica napisał(a): przecież to tchórz co tylko potrafi przy monitorku prowokować
A ja myślę, że rozważny człowiek i nie potrzebuje w swoim domu szpicla, co będzie trąbił o wszystkim na prawo i lewo. Takich ludzi się unika jak zarazy.
oto jak słowa prawdy zwyciężają ...
ale to też zapewne piszę ja ...;)
''szpicla''?
słuszne spostrzeżenie...:]
''zaraza''?...a cholera wie co by tu przyniósł zwłaszcza jak obcuje się a to na ''rampie ''z żulami a to poszukuje się swojego ''katharsis'' i z kim popadnie...
:]
Pannazdzieckiem w tym komentarzu prowokator narusza twoje dobra osobiste. Zrób screna przyda Ci się. Pozdrawiam. 4