Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

22258
#Horus nieaktywny
13 lutego 2021r. o 21:21
Pannazdzieckiem napisał(a): Parówa ... wiesz gdzie mieszkam , podobnie jak większość Bolecnautów i Bolecnautek.

Wpadniesz na kawkę ?

Donieś do prokuratury , że parówą jesteś.

Czółko Sosna :)

Nara . Idę w kimono :)

oczywiście że kilka osób wie...
przecież sam podałeś tu swój adres więc zapewne ktoś poszedł i sprawdził ...
stąd zapewne te komentarze o tak brudnych oknach jakich chyba nikt inny jak ty nie ma ...

ty to sobie możesz zapraszać kolesiów nie mnie ...
zaproszenie w moim imieniu dostaniesz z sądu...i nie na kawę...

już od dawna jest to widoczne jak ci ''rurka zmiękła '' i jakby twoje chamstwo przygasło...
ale za późno ...
a przecież ostrzegałem ...:]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawozłoty Wrzos niezalogowany
13 lutego 2021r. o 21:22
gwax ,Ty na tym portalu robisz taką robotę jak TVP(chociaż tvp nie oglądam)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 lutego 2021r. o 21:42
Jurek tak długo ... będę molestował Lucjana ... ile będzie trzeba . Chyba klęka gościu :D

Dobranoc :)

Dopisane 13.02.2021r. o godz. 21:36:

... bogu . to kiedy zaś mnie ciągać po sądowych korytarzach będziesz ?

Dobranoc bogu . Niech przyśni ci się żeś królem Sumeru , albo Watykanu ?

Tym razen łapy nie podam :)

Jak tam rajty bogu ? :D

Dopisane 13.02.2021r. o godz. 21:42:

Przepraszam ... nie trafiłem w M , jak Miłość

Dobranoc Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13926
qwax_
13 lutego 2021r. o 22:04
"Dziennik "Welt am Sonntag" dotarł do tajnej korespondencji między przedstawicielami rządu Niemiec a badaczami z Instytutu Roberta Kocha, który przygotowuje raporty o stanie pandemii w kraju. Z pism wynika, że niemieckie MSW w marcu 2020 roku "zatrudniło" naukowców, aby uzasadnić konieczność podtrzymania lockdownu po świętach Wielkanocnych.
Dziennikarze odnotowują, iż dramatyczny referat przedstawiony przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych, który miał "legitymizować twarde działania polityczne", był w rzeczywistości efektem politycznych nacisków, a nie rzetelnych badań
W ludzkich umysłach należy tworzyć takie obrazy: "Wielu ciężko chorych ludzi trafia do szpitala, bo zarazili się od swoich krewnych, ale są oni odsyłani i umierają w straszliwych męczarniach w domu, z trudem łapiąc oddech" " – cytuje treść korespondencji "Welt am Sonntag"

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-02-10/skandal-w-niemczech-politycy-zatrudnili-naukowcow-aby-uzasadnic-lockdown/?fbclid=IwAR39rVB-97JsQZE_pFJ7gI2AqGnXPD6ktT6aEAFAax-IEl5wpdyTgQO_vno

Ale w innych krajach na pewno nie było takich oszustw. Przecież naukowcy i politycy są uczciwi i przy covidzie i wszelkich obostrzeniach postępują zawsze uczciwie ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
13 lutego 2021r. o 22:10
cienias...
sfłaczały ,żałosny cienias...:]

i pisze to ten co leciał do mnie z witką przez pół korytarza a którego minąłem bez słowa...hahaha

czyż nie tak było ?:]

witkę to ty sobie możesz podawać swoim kolesiom....:]
ktoś tu kiedyś ci napisał że podanie tobie ręki grozi jakimiś ''parchami'' czy czymś podobnym...
tak ...idź spać bo raczej nie doczekasz by ktoś się zadeklarował z pomocą jakiej ty tak oczekujesz...:]

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 lutego 2021r. o 10:12
Głupia Papugo ... pardon , Parówo , cały ranek niedzielny borykałem się z problemem , czy wchodzić z tobą w yntelektualną dysputę , czy nie . I doszedłem do wniosku , że Panny SOM nieobliczalne :D Szczególnie te stare :D

Jeśli nawet Lucjan nie przyjdzie , ten " plantator i wiejski kmiot " . Jeśli Przema nie będzie , ten " lizus Paligłupa " . To patol się stawi.

Powiedz wreszcie kiedy ?

Milej niedzieli Parówo :)

Dołącz do dokumentacji :)

Czółko Bracia w wierze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
670
ramaj
14 lutego 2021r. o 10:25
~~Rdzawozłoty Wrzos napisał(a): gwax ,Ty na tym portalu robisz taką robotę jak TVP(chociaż tvp nie oglądam)

To "produkt" TVP i tym podobnych.
13926
qwax_
14 lutego 2021r. o 10:34
ramaj napisał(a):
~~Rdzawozłoty Wrzos napisał(a): gwax ,Ty na tym portalu robisz taką robotę jak TVP(chociaż tvp nie oglądam)

To "produkt" TVP i tym podobnych.

Fakt, że znajomi i cała rodzina śmieją się z twoich "żartów" nie oznacza, że jesteś zabawny.
Oni się śmieją tylko z twojej głu.poty.
Nie ma za co ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza