Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 lutego 2021r. o 20:00
Jurek ... przekonaj brata ... proszę Cię . Z kim będę dyskutował jeśli zabraknie Lucjana ?

Bo przecież nie z Głupią Papugą ... :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
13 lutego 2021r. o 20:12

Piotrek nie baw się w Janusza - czytaj dokładnie .

Kennedy w polskim Sejmie: stańmy na barykadach!
18 grudnia w Sejmie odbywa się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Bezpieczeństwa Szczepień Ochronnych Dzieci i Dorosłych. To zespół złożony z trzech posłów Konfederacji: Janusza Korwin-Mikke, Grzegorza Brauna i Konrada Berkowicza.
Od utworzenia w grudniu 2019 roku odbyły się tylko trzy posiedzenia, za to grudniowe jest międzynarodowe. Bierze w nim udział (ZDALNIE ) główny antyszczepionkowiec na świecie, Amerykanin Robert F. Kennedy Jr. Najpierw dziękuje aktywistom z Polski, potem opowiada szereg teorii spiskowych na temat różnych szczepień, a na koniec apeluje:
4335
13 lutego 2021r. o 20:28
Lucjanie , sfora od Kennedych mnie nie interesi :D Z Twojego punktu widzenia , to Bil jest nie teges , plantatorze :)

Nie szczep się , proszę Cię Lucjanie ... wiem , że upierdliwy jestem , ale jestem ...

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
13 lutego 2021r. o 20:45
M21W2 napisał(a):

masz większy pojemnik ...
smaruj ...:]

to jak?
przybieżysz na pomoc ''przyjacielowi''?

tak się łasi ,tak wręcz błaga...hahaha
napisz mu jakieś ''ciepłe słowo'' :]

bo jak do tej pory nikt na ten błagalny ''apel'' nie odpowiedział...hahaha[img=1613245535_ksh8qzp.png]
22258
#Horus nieaktywny
13 lutego 2021r. o 20:48
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):

masz większy pojemnik ...
smaruj ...:]

to jak?
przybieżysz na pomoc ''przyjacielowi''?

tak się łasi ,tak wręcz błaga...hahaha
napisz mu jakieś ''ciepłe słowo'' :]

bo jak do tej pory nikt na ten błagalny ''apel'' nie odpowiedział...hahaha[img=1613245535_ksh8qzp.png]

''Pannazdzieckiem napisał(a): Wciąż czekam Lucjanie ... ty wiejski kmiocie ... ...na kolejne spotkanie z Głupią Papugą na sądowym korytarzu ...

Może Kolega Sosna też przyjdzie , może nawet Ty Lucjanie się pofatygujesz ... może Przemo , Skornik . Koleżanka Kc i Alterowicz :) Może Ksawery.

Miło mieć świadomość , że jeszcze są tacy, co podobni SOM do mnie .''

to jak?

:]
4335
13 lutego 2021r. o 20:55
Parówa ... wiesz gdzie mieszkam , podobnie jak większość Bolecnautów i Bolecnautek.

Wpadniesz na kawkę ?

Donieś do prokuratury , że parówą jesteś.

Czółko Sosna :)

Nara . Idę w kimono :)

20886
#Jurko61 nieaktywny
13 lutego 2021r. o 21:05
Pannazdzieckiem napisał(a): Jurek ... przekonaj brata ... proszę Cię . Z kim będę dyskutował jeśli zabraknie Lucjana ?

Bo przecież nie z Głupią Papugą ... :D

Jak go przekonać ??
Jak ja sam jestem za :):)
A nawet przeciw tym co się nie chcą ,lub nie są pewni szczepionki na COVID :):)

Ten wirus nie potrafi rzucać kamieniami w Dinozaury :):)
To cichy cham i wredny podstępny COVIDEK 19

Zaufaj Luckowi:):)[img=1613246752_7uklho9.jpg]
13926
qwax_
13 lutego 2021r. o 21:15
Z cyklu "ruski troll znowu sieje propagandę" ;)
"244 osób, w tym ośmioro nienarodzonych dzieci, zmarło w Wielkiej Brytanii po podaniu szczepionki przeciwko COVID-19. Rząd przekonuje, że na uwzględnione w raporcie zgony sama szczepionka nie miała wpływu."
Szczepionka nie miała wpływu na zgony - no to jestem spokojny ;)
https://www.fronda.pl/a/uk-244-zgony-po-przyjeciu-szczepionki,157172.html

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.